Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Néhány ember minek hordja még...

Néhány ember minek hordja még utcán a maszkot így, hogy már nem is kötelező?

Figyelt kérdés
A Covidnak kb vége, a maszkot pedig kb hónapok óta nem hordják az emberek az utcán (én pl január óta lol).
2021. máj. 25. 11:05
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
89%

Én is hordom az utcán nagyrészt. Mert látom sok helyen hogy sokan ugy köhögnek a levegőbe,hogy a kezüket sem teszik a szájuk elé,főleg az a bizonyos népcsoport.

Igen én tartok a Covidtól,marciusban szenvedtem tőle nem akarok ujra esélyt se adni neki. Tudod akit már a tűz egyszer megégetett az jó egéllyel jobban fél,vigyáz. Csütörtökön kapom a 2-ik Szoutnyikot,de tudjuk az oltas sem 100%.

2021. máj. 25. 13:39
 32/38 anonim ***** válasza:
68%

*Szputnyikot

*eséllyel

2021. máj. 25. 13:40
 33/38 anonim ***** válasza:
42%
Nem is tudtam hogy már nem kötelező, még jó hogy kiírtad a kérdést more.
2021. máj. 25. 14:31
 34/38 anonim ***** válasza:
88%
Zárt térben még mindig hordani kell, szóval ha a sarki boltba megyek sokkal egyszerűbb és higiénikusabb otthon feltenni, mint begyűrni a koszos zsebbe, bolt előtt felvenni-bolt után leszedni. Ha nagyobb sétára megyek, vagy rokonhoz, ismerőshöz gyalog, akkor persze nem veszem fel, de attól is függ hányan vannak az utcán. A belvárosban inkább hordom én is, kijjebb már nem. Covid előtt is tettem sálat vagy nyári kendőt az arcom elé, ha valami paraszt kràkogott mellettem vagy épp egy illatos csöves mellett haladtam el, most erre a célra itt a maszk.
2021. máj. 25. 15:24
 35/38 anonim ***** válasza:
87%
Én ma tökre elfelejtettem, hogy rajtam maradt az utcán. Egész nap hordom, már fel sem tűnik, ha rajtam van.
2021. máj. 25. 18:08
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor rajtam marad pl. a buszról/vonatról leszállva stb., észre sem veszem. Valamint egyébként én egészen megszerettem a maszk viselést, hidegebb vagy szeles, esős időben (és felénk még bőven az van) nekem kifejezetten kényelmes, hogy valami takarja, melegíti az arcom. Valamint varrtam több maszkot, nekem tetszenek és emiatt is szívesen viselem, picit olyan már mint valami egyéb kiegészítő.
2021. máj. 25. 20:04
 37/38 anonim ***** válasza:
68%

1, Egyéni döntési lehetőség, hogy alkalmazza-e tovább, vagy sem; 2, Van, aki le-föl ugrál a tömegközlekedésin, ahol viszont még kell, akkor minek vegye itt le, hogy ott visszavegye?;

3, Nehezen haladnak a hírek...

2021. máj. 25. 20:26
 38/38 anonim ***** válasza:
Például azok hordják, akik még mindig félnek a vírustól. Szerintem könnyen meg lehet érteni
2021. okt. 11. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!