Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Néhány ember minek hordja még...

Néhány ember minek hordja még utcán a maszkot így, hogy már nem is kötelező?

Figyelt kérdés
A Covidnak kb vége, a maszkot pedig kb hónapok óta nem hordják az emberek az utcán (én pl január óta lol).
2021. máj. 25. 11:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, kifejtenéd (valahogy tételesen, érvekkel-indokokkal), hogy miért rettegés pl. az, hogy kevésbé gyötör valakit a szénanátha, vagy kevésbé érzi a környezet bűzét? Komolyan érdekelne, hogy ezekben mi a rettegés. :)
2021. máj. 25. 11:56
 22/38 anonim ***** válasza:
87%

Mert aki maszkot hord, az biztosan retteg.

Végül is 1 bites gondolkodással felfogható így is.

2021. máj. 25. 11:57
 23/38 anonim ***** válasza:
87%
Ez a "rettegés" tipikus proli szöveg lett az elmúlt 1 évben. Aki nem szarik bele mindenbe, az az ő szemükben már rettegésnek számít.
2021. máj. 25. 12:02
 24/38 anonim ***** válasza:
92%
Azért hordom, mert így nem látszik, hogy pörköltszaftos vagyok, és nem borotválkoztam.
2021. máj. 25. 12:13
 25/38 anonim ***** válasza:
93%
Én is észrevettem hogy a tipik tanulatlan prolik gondolkodnak így. "Nyóc" általánossal epidemiológusok, a koronavírust egy náthának tekintik míg el nem viszi aput/anyut, utána meg megy a sírás-rívás.
2021. máj. 25. 12:17
 26/38 anonim ***** válasza:
90%
Miért zavar ez Téged? Csinálja ha úgy érzi jól magát.
2021. máj. 25. 12:18
 27/38 anonim ***** válasza:
84%
Nekem személy szerint kényelmesebb otthon felvenni és az úticélomhoz (vagy haza, ha pl. boltba megyek) érve levenni, mint fel-le húzogatni pár percenként, mert az utcán nem kell, aztán a villamoson igen, aztán az átszálláskor megint nem, a buszon igen, a buszmegállótól a boltig nem, aztán a boltban igen, visszafelé pedig megint fel-le ugyanígy. Nem egy nagy áldozat, nem érzem kínzásnak és az emberi jogaim sérülésének felvenni egy sz#ros szövetdarabot az arcomra.
2021. máj. 25. 12:34
 28/38 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Nincs megtiltva, ő így látja jónak saját vagy mások egészsége vagy meggyőződése miatt.

Én pl. rendre magamon felejtem még mindig.

Attól, hogy Orbán színpadiasan levette a maszkot, még vírus ugyanúgy van :D

2021. máj. 25. 12:36
 29/38 anonim ***** válasza:
89%

Ennyi időm lenne hogy azon gondolkodjak miért hord valaki maszkot az utcán...

Fáj neked vagy micsoda???

2021. máj. 25. 12:43
 30/38 anonim ***** válasza:
90%
Tehat azert nem lopsz, mert meglatjak. Azert kell a maszk, mert aszontak. De rossz, hogy egy bolygon elunk.
2021. máj. 25. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!