Néhány ember minek hordja még utcán a maszkot így, hogy már nem is kötelező?
Figyelt kérdés
A Covidnak kb vége, a maszkot pedig kb hónapok óta nem hordják az emberek az utcán (én pl január óta lol).2021. máj. 25. 11:05
21/38 anonim válasza:
Kérdező, kifejtenéd (valahogy tételesen, érvekkel-indokokkal), hogy miért rettegés pl. az, hogy kevésbé gyötör valakit a szénanátha, vagy kevésbé érzi a környezet bűzét? Komolyan érdekelne, hogy ezekben mi a rettegés. :)
22/38 anonim válasza:
Mert aki maszkot hord, az biztosan retteg.
Végül is 1 bites gondolkodással felfogható így is.
23/38 anonim válasza:
Ez a "rettegés" tipikus proli szöveg lett az elmúlt 1 évben. Aki nem szarik bele mindenbe, az az ő szemükben már rettegésnek számít.
24/38 anonim válasza:
Azért hordom, mert így nem látszik, hogy pörköltszaftos vagyok, és nem borotválkoztam.
25/38 anonim válasza:
Én is észrevettem hogy a tipik tanulatlan prolik gondolkodnak így. "Nyóc" általánossal epidemiológusok, a koronavírust egy náthának tekintik míg el nem viszi aput/anyut, utána meg megy a sírás-rívás.
26/38 anonim válasza:
Miért zavar ez Téged? Csinálja ha úgy érzi jól magát.
27/38 anonim válasza:
Nekem személy szerint kényelmesebb otthon felvenni és az úticélomhoz (vagy haza, ha pl. boltba megyek) érve levenni, mint fel-le húzogatni pár percenként, mert az utcán nem kell, aztán a villamoson igen, aztán az átszálláskor megint nem, a buszon igen, a buszmegállótól a boltig nem, aztán a boltban igen, visszafelé pedig megint fel-le ugyanígy. Nem egy nagy áldozat, nem érzem kínzásnak és az emberi jogaim sérülésének felvenni egy sz#ros szövetdarabot az arcomra.
28/38 Sunshinedoll válasza:
Nincs megtiltva, ő így látja jónak saját vagy mások egészsége vagy meggyőződése miatt.
Én pl. rendre magamon felejtem még mindig.
Attól, hogy Orbán színpadiasan levette a maszkot, még vírus ugyanúgy van :D
29/38 anonim válasza:
Ennyi időm lenne hogy azon gondolkodjak miért hord valaki maszkot az utcán...
Fáj neked vagy micsoda???
30/38 anonim válasza:
Tehat azert nem lopsz, mert meglatjak. Azert kell a maszk, mert aszontak. De rossz, hogy egy bolygon elunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!