Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legnegatívabb...

Mi volt a legnegatívabb élményed, amit valamelyik osztálytársad okozott Neked az általános iskolában?

Figyelt kérdés

2021. máj. 23. 23:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
96%
Utálom erős szó, de nem szeretem. Mindig csúfoltak meg szórakozott rajtam a többi fiú. Azt hittem örökre ez lesz. Nem akartam velük verekedni úgyhogy csak próbáltam nem figyelni rájuk.
2021. máj. 27. 18:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem gimiben szemétkedett két lány osztálytársam. Azért kötötték mindig belém mert sokkal szebb és csinosabb voltam. Ennyi év után visszagondolva tényleg jól néztem ki. Folyamatosan aláztak. Fogalmam sincs, hogy miért tűrtem négy évig. Talán mert a tanárok is nekik adtak igazat. No négy év után a szalagavató előtt történelem órán úgy megmondogattam nekik, elég jól hallható (a másik teremben hallották) kiabálással hogy soha többé nem Piszkáltak. Érdekességként ők voltak a zsenik mindenből szín ötös tanulók. Én hármas negyes. Én vittem valamire, az eszemmel keresem az elég jó fizetésem ezek közül még az egyik az állatkertben takarító. Nekem elégtétel. Köszönöm hogy ennyi év után kiirhattam magamból!
2021. júl. 24. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!