Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legnegatívabb...

Mi volt a legnegatívabb élményed, amit valamelyik osztálytársad okozott Neked az általános iskolában?

Figyelt kérdés

2021. máj. 23. 23:37
1 2
 1/12 anonim válasza:
98%

Anno még középsuliban az egyik tesi órán sorban álltunk, a folyosón, épp vártuk a tanárt aki nem érkezett meg. Egyik osztálytársam elkezdett lökdösni, én visszalöktem majd akkorát lökött rajtam hogy nekiestem a falnak, leesett a földre a szemüvegem is. Sajnos elég rossz volt akkoriban a szemem, emiatt szemüveg nélkül nem láttam így röhögött rajtam egy jót. Alapból sem kellemes érzés az ilyen, de eléggé gáz volt mivel az egész osztály szeme láttára történt. Sajnos akkoriban nem edzettem semmit, vézna gyenge voltam, az osztálytársam meg testesebb és erősebb is volt nálam.

Nem egy olyan eget rengető dolog de amikor mindenki előtt leég az ember az eléggé kellemetlen tud lenni.

2021. máj. 23. 23:44
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Egyszer azt mondta az egyik osztálytársam 8.-ban, hogy "Egész jó csaj lennél ha nem lenne olyan nagy a segged". Ez elég rosszul esett, mert egy olyan csúnya fiú mondta hogy ha lement a bányába, feljött a szén. Azt hiszem nem is a beszólás bántott meg, hanem az hogy neki mennyivel több önbizalma van annak ellenére hogy csúnya is volt meg rossz tanuló is, én pedig ennek az ellentéte.

Egy másik esetben pedig az egyik legjobb barátom rám kent valamit, amit nem is tettem meg (csúfolódás) és emiatt fekete pontot kaptam második osztályban :D :D Vicces, de sokáig bántott hogy bemószerolt csak hogy magát mentse.

Szerencsére nem volt sok negatív élményem mert kedveltek az osztálytársaim.

2021. máj. 23. 23:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Általában csaj mellett ülök órán de éppen nem jött és a haverom bevágódott a helyére hogy mutatni akar valamit... Hozott otthonról egy elektromos sokkolót és addig szórakoztunk egymáson hogy elmérgesedett a helyzet és a karomba vágta a körző grafitos hegyét. A (grafit) a mai napig látszik egy fekete pötty mint egy tetkó. :-D
2021. máj. 24. 00:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen bántalmaztak, megaláztak, gúnyoltak általános iskolában (felsőben) az osztálytársaim. 28/f
2021. máj. 24. 00:06
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
#3 Én magamba szúrtam véletlenül a rotringot, de nekem is meglátszik még közel 30 év után! :D
2021. máj. 24. 00:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Általánosban én voltam a legtestesebb lány az osztályban. Volt egy lány aki kb. 6 évemet tette pokollá a suliban, rengeteget szemétkedett velem a súlyom miatt is, meg tulajdonképpen bármibe bele tudott kötni de nem csak velem csinálta ezt hanem bárkivel aki "gyengébb" karakternek bizonyult nála. A mélypont az volt amikor reggel ahogy beértem màr kezdte is és betelt a pohàr nálam, sírva rohantam át a szomszédos óvodába anyuhoz (ott dolgozott), aki azonnal átjött a suliba, kihívta a folyósóra a csajt és leordította a fejét. Az egész osztály előtt lealázta anyu és én olyan hálás vagyok neki ezért mai napig hogy az nem igaz. Onnantól kezdve visszafogta magát és a többiek is másképp viszonyultak hozzá. Anyu ezen akciójának köszönhetően a maradék 2 év egész jól eltelt.
2021. máj. 24. 00:11
 7/12 anonim ***** válasza:

2 ilyen eset volt:

Az első 2. osztályban kezdődött, amikor egy lánnyal nagyon jóban voltunk. Egyszer játszottunk az udvaron és közben adott nekünk ilyen nagyon mentolos rágót (akkor még nem igazán bírtam a mentolt, hála istennek ma ez már másképp van :D) és azt mondta, hogyha nem ízlik nekünk akkor kiköphetjük. Én kiköptem és utána meg lecseszett, mert azt a rágót elvileg a mamájától kapta és drága volt meg minden. Meg egyszer még ugyanezzel a lánnyal történt, hogy álltunk a sorban és valamit játszottunk szintén (nem tudom, hogy mit, de el voltunk foglalva) és véletlen megkarmoltam, mert nagy volt a körmöm, de tényleg nem direkt csináltam és még bocsánatot is kértem és erre megsértődött. Utána meg évekig csesztetett, de aztán egyik évben szóltam a szüleimnek és az osztályfőnökömnek erről. Aztán egyszer csak abbahagyta. És az ált. suli utolsó pár évében már nem is volt velem gonosz. És most tanév elején első napon találkoztunk és tök normális volt. Szóval ez megoldódott.

A másik eset nem annyira durva. Az volt. hogy 6. osztályban jött egy lány az osztályba. Először tök kedvesnek, viccesnek, meg jó fejnek tűnt és a barátaimmal megpróbáltunk barátkozni vele. Aztán a legjobb barátomnak megtetszett ez a lány és ő ezt ki is mutatta, csak a lány nem fogadta el és itt kezdődtek a bajok. Nem tudom pontosan, hogy mit mondhattak egymásnak, de az a barátom még a mai napig haragszik a lányra, mert amikor elkezdett az osztály másik felével barátkozni, ők belevitték a rosszba. Egyszer az öltözőben azt mondta nekem, meg az egyik barátnőmnek, hogy miért barátkozunk azzal a fiúval (aki a legjobb barátom) meg, hogy nem látjuk, hogy csak kihasznál és hasonlók. Mondom ő biztos jobban tudja, hogy több mint 10 év barátság után biztos ki akar használni. Ő különösebben nem csesztetett, csak néha idegesített minket.

2021. máj. 26. 23:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Meg általában majdnem mindenki b*sztatott suliban, hogy stéber, kocka meg hasonló vagyok (mondjuk a kockát nem tagadom le :D) és nem is volt igaz, mert 4-es voltam nagyrészt, 5-ös általában a humán tantárgyakból voltam, meg, amiből könnyű volt ötöst szerezni. Pluszba még szemüveges is vagyok/voltam, gondolom ezért is lehetett ez. De egyáltalán nem tartozom a csúnya lányok közé szerintem, úgyhogy nem értem miért csinálták ezt. Most már szerencsére normális osztályom van, úgyhogy nem kell mindennap majd befosva mennem a biciklitárolóba, hogy mikor fogok kapni bántást jobbról, balról.

2021. máj. 26. 23:15
 9/12 anonim ***** válasza:
97%
Az általánosnak a 88%-a. Utáltam oda járni, de nem mertem mondani a szüleimnek.
2021. máj. 27. 18:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, én a hatosztályos gimnáziummal voltam így.
2021. máj. 27. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!