Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg a nőknek többet kell...

Tényleg a nőknek többet kell tűrni egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Anyukám mondta ,hogy többet kell tényleg? Ennek van igazság alapja? Nem provokáció pusztán kíváncsiság . Mondjátok el a véleményeteket
2021. máj. 23. 19:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

A mi kapcsolatunkban alap, hogy ami az egyikünknek megengedett, az a másikunknak is. Ha a férjem alhat délig, akkor én is. Legföljebb nem lesz ebéd, de nem ugrik a torkomnak miatta, hát ő se csinált.

Amiben többet kell tűrnie a nőnek az a terhesség, ezt nekünk kell végigcsinálni, és nem mindenkinek kellemes.

2021. máj. 23. 19:25
 12/23 anonim ***** válasza:
Anyád megrekedt valahol az Átkosban gondolkodásban, mert akkor még valóban "tűrnie" kellett a nőnek, mert többnyire nem ő döntötte el, kihez megy férjhez.
2021. máj. 23. 19:32
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszi az eddige válaszokat jöhetnek még
2021. máj. 23. 19:34
 14/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell. 40N
2021. máj. 23. 19:38
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Exem apja szerint is mindent tűrni kell egy nőnek, ezt mondta azok után, hogy az exem összevert.

Nem véletlenül ex, én nem tűrtem.

2021. máj. 23. 19:38
 16/23 anonim ***** válasza:
74%

"Nem a legsúlyosabb hibák, de pl néha hajnali 3kor full részegen haza jönni egy pasitól elfogadottabb mint egy nőtől"

Én garantáltan nem türném, hogy a párom full részegen jöjjön haza, egyszer még elnézném, másodszorra nem. Aki nem tudja, mennyit bir inni anélkül, hogy részeg lenne, az számomra nem elviselhetö.

2021. máj. 23. 19:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Az én élettársam olyan, hogy mindent megtervez, van A, B, C, D, E és F terv, ha a sorban előtte álló valamiért nem jönne be. Ha autóval megyünk hosszabb útra, akkor előre tájékozódik, hogy hol lehet megállni pihenni. Na ez engem iszonyatosan idegesít, persze tűröm, hiszen szeretem. Na de ez alapján ki tudod-e 100%-os biztonsággal jelenteni, hogy melyikünk a férfi?
2021. máj. 23. 19:45
 18/23 A kérdező kommentje:
15-ös 100% igazad van abban,hogy ezt nem tűrted . Olyanra gondoltam,tunk hogy vezetés ,beszólogatásokat jobban tűrik a nők . Mondjuk igazatok van ,hogy nem kell semmit se tűrni .
2021. máj. 23. 19:48
 19/23 anonim ***** válasza:

18. Jó, hát azért vezetésnél a beszólogatás nem szép dolog, anyám durván csinálja apámmal, mindenféle hül*ének elhordja közben. Én ezt már nem tűrtem volna senkitől, pedig nő vagyok. Rég elkellett volna válniuk, de ott máshol is látszik a gond, nem csak egy szituációban.

Viszont én is szoktam csinálni, ahogy a nők nagy százaléka. De csak annyira, hogy "szivem, lassabban légyszives" meg hogy "piros, állj meg", amit férjem sem szeret, naná, de azért nem válóindok. :D

Ha én ülnék a volánnál és ilyeneket mondana, én sem sértődnék meg, nekem ez "nem nagy cucc". Nyilván a durva beszólogatásokat egyikünk sem tűrné, és nem is kell, meg mondani sem szép dolog.

2021. máj. 23. 19:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Engem apám akart folyamatosan instruálni, amikor friss jogsival vezettem. Nem durván, nem bunkón, hanem ahogy egy vezetéstanár irányítja a vezetni tanulót még bőven a vizsga előtt. Én olyankor mindig megálltam, és megkérdeztem, hogy gyalog akar-e továbbmenni, vagy cseréljünk helyet, mert láthatólag zavarja, ahogy vezetek.
2021. máj. 23. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!