Tényleg a nőknek többet kell tűrni egy párkapcsolatban?
A mi kapcsolatunkban alap, hogy ami az egyikünknek megengedett, az a másikunknak is. Ha a férjem alhat délig, akkor én is. Legföljebb nem lesz ebéd, de nem ugrik a torkomnak miatta, hát ő se csinált.
Amiben többet kell tűrnie a nőnek az a terhesség, ezt nekünk kell végigcsinálni, és nem mindenkinek kellemes.
Exem apja szerint is mindent tűrni kell egy nőnek, ezt mondta azok után, hogy az exem összevert.
Nem véletlenül ex, én nem tűrtem.
"Nem a legsúlyosabb hibák, de pl néha hajnali 3kor full részegen haza jönni egy pasitól elfogadottabb mint egy nőtől"
Én garantáltan nem türném, hogy a párom full részegen jöjjön haza, egyszer még elnézném, másodszorra nem. Aki nem tudja, mennyit bir inni anélkül, hogy részeg lenne, az számomra nem elviselhetö.
18. Jó, hát azért vezetésnél a beszólogatás nem szép dolog, anyám durván csinálja apámmal, mindenféle hül*ének elhordja közben. Én ezt már nem tűrtem volna senkitől, pedig nő vagyok. Rég elkellett volna válniuk, de ott máshol is látszik a gond, nem csak egy szituációban.
Viszont én is szoktam csinálni, ahogy a nők nagy százaléka. De csak annyira, hogy "szivem, lassabban légyszives" meg hogy "piros, állj meg", amit férjem sem szeret, naná, de azért nem válóindok. :D
Ha én ülnék a volánnál és ilyeneket mondana, én sem sértődnék meg, nekem ez "nem nagy cucc". Nyilván a durva beszólogatásokat egyikünk sem tűrné, és nem is kell, meg mondani sem szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!