Néha szoktatok a tiltólistátokról is szelektálni facebookon, akit már nagyrégen tiltottatok le és már fölöslegesnek tartjátok már a letiltását?
Visszatérve a kérdésre tehát akkor a tiltólistáról általában nem szelektáltok, mint az ismerősök közül?
Hanem akkor ez olyan azoknak, akik a tiltólistára kerültek, mint az életfogytiglan?
Ketten vannak nálam tiltva. Az egyikbe őrülten szerelmes voltam és soha nem tudtam volna lezárni, ha nem tiltom. Nem azért, hogy ne lássam, mert azt megoldom most is simán kamu profilról. Nekem a lényeg az, hogy ne tudjon rám írni és tovább hülyíteni, mert abba én már belehalnék.
A másikat azért tiltottam le, mert amikor rájött, hogy a büdös életben nem fogok vele lefeküdni, elkezdett engem ócsárolni.
Mindig úgy tett, mintha érdekelné, hogy vagyok, engem is érdekelt, mi van vele, de úgy tűnik, a nagy érdeklődés célja valójában csak a szex volt. Én meg nem fekszem le olyannal, aki emberként semmibe vesz.
Egyiküket se szándékozom feloldani. A második semmi komoly űrt nem hagy az életemben, de a sértegetéseire nem vagyok kíváncsi.
Az elsőt először nem tiltottam, csak ismerőseim közül töröltem, de az nem volt elég, mert tudtunk egymásnak írni és sajnos később visszajelölt én meg sajnos elfogadtam. Még később letiltottam, aztán egy hét múlva feloldottam, hogy mondjak neki valamit, aztán 2 nap múlva vissza (mivel nem lehetett előbb tiltani 2 napnál). Utána 9 hónap múlva megint feloldottam, nagyon örült neki, de nem bírtam, olyan szinten rosszul voltam, hogy 1,5 nap után visszatiltottam. Soha többé nem akartam várni az üzeneteire, amiket néha nagy kegyesen hozzám vágott. Nem szándékozom feloldani a tiltást soha többé. Már nem remélek semmit vele kapcsolatban.
#4 "Tudom, hogy nem fognak zaklatni, de latni sem akarom oket, meg veletlenul sem. Ezert nem oldom fel."
Általában, ha feloldasz valakit, akkor a facebook nem is fogja neked ismerősnek ajánlani őket. És téged sem nekik. Mert tudja a facebook, hogy te ezekkel a személyekkel nem voltál jóban.
Szóval akkor sem látnád őket, csak ha te keresel rájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!