Hogyan tudják megállapítani kinek nem érvényes a védettségi igazolványa?
Esetleg te mint önkéntes?
Odaállnál és kérhetnéd mindenkitől.Vagy ha volna olyan kedves nyugdíjas családtagod,akit szeretnél ,hogy kártyát ellenőrizzen,akkor kérlek,tedd már meg,hogy oda állítod!
Szerinted mi értelme a kártyának?
Semmi,azon kívül,hogy valaki jól keres rajta!
Milyen hamis biztonságérzetet?
Milyen biztonságérzetről beszélsz egyáltalán?
Ott a nyamvadt saját kártyád,annyit tudtál tenni magadért.
Az összes ember ugyanolyan "veszélyt" jelent rád függetlenül attól,hogy neki van vagy nincs .
Ugyanígy te is ugyanilyen veszélyes lehetsz mindenki másra.
#11, nekem ne pampogjál, jólvan? Szerintem is f.szság a kártya, semmi értelme nem volt rögtön az első oltás után kiadni, antiteszt ellenőrzése nélkül. De ha már jogosultságokat kötöttek hozzá, úgy igenis legyen valamiféle ellenőrzés.
Nekem nincs még kártyám, és nem érdekel se az étterem, de a vírus sem.
#9 voltam.
Más kérdés alá azért írhatnék még?
Esetleg véleményem lehet még?
Vagy máshol se pampogjak?
Előtte beszéljem meg veled,ha kiírnék valamit nyilvánosan?
Privátban átküldöm,te meg lektorálnád? Persze nem ingyen.Előre is köszönöm a nagylelkűséged.
“ Miért hiszitek azt hogy az étteremben van erre idő? ”
Pincér vagyok, kb 10 másodpercet vesz igénybe feloldani a telefont, megnyitni az alkalmazást és beolvasni a qr kódot.
Inkább eljátszom ezt minden alkalommal, mint hogy megkockáztassam a 100ezertől 1milliós bírságot, vagy az étterem bezárását egy évre.
14 igazság szerint ezt az idő dolgot inkább gyors éttermekre értettem, máshol lehet több idő van hiszen a vendég még úgy is leül (ha leülhet) kér egy italt gondolkodik azon mit szeretne ez 10 perc de akár félóra is lehet(tippre)
Nekem 5 percem van felvenni a rendelést összekészíteni és kiadni, ezen az időn túl a vendégeink fele ideg összeroppan és sztornózza a rendelést. (előfordul hogy megkezdem a műszakom, beállok a kasszába és amig nem jön el a szünetem ideje, forgalomtól függően 4-5 órával később, addig nem iszok nem veszek levegőt csak megállás nélkül be nem áll a pofám, mert jönnek) A másik fele pedig azon problémázik hogy én hogy képzelem hogy kártyát kérek ez mekkora szemétség már Tőlem, úgy hogy nekik meg azt kell magyaráznom hogy nem mi találtuk ki és ha nem hallgat rám akkor egy esetleges ellenőrzés alkalmával ő is meg mi is pórul járunk. Mellesleg nem lehet nálunk bent telefon, egyik munkatársamnak egy ideig le kellett adnia minden műszak kezdetekor a menedzsernek mert egyszer bevitte és meglátták nála. Ráadásul én eltudom képzelni hogy valaki újra csináltatná a teljes rendelését, mert hogy én aki leolvasta a kártya érvényességét úgy adtam neki oda a poharat hogy nem mostam kezet telefonozás után.
#15 egy valamit nem értek. Te rendelésfelvételről beszélsz, ahhoz nem kell bemutatni a kártyát? Csak attól kell elkérni aki bentre akar leülni.
Nálunk is van elvitel, arra az időre maszkkal bejöhet bárki. Mi is csak attól kérjük el aki bentre szeretne leülni.
100-200k
De nem ajánlom mert
“ Aki a SARS-CoV-2 koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló kormányrendeletben meghatározott
hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokiratot vagy magánokiratot felhasznál, bűntett miatt öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!