Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem okés, hogy...

Csak szerintem nem okés, hogy kitalálgatunk másik nemeket a férfi és a nő mellé?

Figyelt kérdés

Férfi és Nő. Ez a kettő létezik, más nem. Aminek születtél, az vagy és kész, el kell fogadni. p*csöd van? férfi vagy. P*nád van? csaj vagy. Érdekes évezredek (évmilliók) óta működik ez, amióta van net azóta már már ilyen olyan smfjfjsmdfgj melegek vannak, meg kismillió neműek.

A melegek is. Mi az, hogy lmbtq, meg lgbt. Meg abc mi? :D Meleg vagy vagy nem? Kit érdekel? Miért kell ezzel is kavarni a sz*rt? Ha mindkét nemhez vonzódsz? Kit érdekel? BI vagy. Na és?

Már azt is megkülönböztetjük aki az uborkához nem ,de a banánhoz viszont vonzódik? Az legyen lmbtkúerplusz

2021. máj. 21. 23:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%
Az a probléma, hogy azt a kifejezést, hogy "elembétékú", DIVAT lett mindenhova odamondani, és sok gyökér azt sem tudja, mi a frászt jelent.
2021. máj. 22. 07:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is nő és férfi van. A többi is létezik, de azok sajnos nem normális működés" eredményei. Nem az, hogy elítélem, mert ha nem bánt vele senkit sem azzal, hogy ki minek érzi magát, akkor mindenki éljen úgy ebből a szempontból, ahogy akar, de szerintem ezt nem kéne normalitásként" hirdetni, nagy dobra verni de direkte...mert mondjuk vannak páran, akiket ez elnézést, de nem érdekel, inkább legyen az ő magánügye.
2021. máj. 30. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!