Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fema táborba fogják zárni...

Fema táborba fogják zárni azokat akik nem hajlandóak beadatni a vakcinát?

Figyelt kérdés
Ezt itt olvastam gyakorin egy kérdésnél.
2021. máj. 19. 12:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg ezért építik azt a sok stadiont is. Ja, nem csak vicceltem, vagy 🤔🤭
2021. máj. 22. 00:16
 12/17 anonim ***** válasza:
2021. júl. 26. 12:41
 13/17 anonim ***** válasza:

@12:41

Tényleg érdemes megnézni ha az ember klinikai elmebajban szenvedő személyekre kíváncsi.

2021. júl. 26. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
azért nem mondanak akkora sületlenségeket. annyira nem elképzelhetetlen amiröl a faszi beszél. a nö az más ö idegböl tolja . bár azt szépen levezeti hogy miért szankcionálják orosz o. mert függetlenitették magukat a zsidó pénztöl . kivették az usa dollárt is a valutaalapból .
2021. júl. 26. 12:49
 15/17 anonim ***** válasza:

" bár azt szépen levezeti hogy miért szankcionálják orosz o. mert függetlenitették magukat a zsidó pénztöl . kivették az usa dollárt is a valutaalapból ."

Jaajaaa véletlenül sem azért mert egy veszélyes katonai diktatúra, akik próbálják más országokba is terjeszteni a befolyásukat. :D

2021. júl. 26. 12:52
 16/17 anonim ***** válasza:
a katonai megmozdulásokrol szot sem ejtettem .engedik a migránsokat az országba ?nem . az usadollárt mint fizetöezközt kivették ?igen .de ha már katonaság . megválasztása után ki kezdte egyböl basztatni az oroszokat . Bidé papó ebböl lett az ukrán konfliktus . azért én aggódtam mert itt élek az ukrán határtól kb 50 kmre.
2021. júl. 26. 13:03
 17/17 anonim ***** válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__.. itt érdemes elolvasni az utolsó elötti kommentet . pedig az 7 éves kérdés. és ebolát emlit nem kovidot. egyébként a pandémia kezdetén láttam olyan videót ahol a német katonák segétkeztek táborba spanyolországban a kovid fertözötteket .állitólag egészségügyi táborba vinni. és ezt aszem az rtl vagy a tvkettö adta le.már nem emléxem .
2021. júl. 26. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!