Észrevettétek, hogy ezen az oldalon "be lehet vágódni" a gyakori népénél,ha be vagy oltva?
Nálam pl. senki nem tud ezzel bevágódni. Mondjuk az ellenkezőjével sem. Én azt tudom értékelni és megbecsülni, aki kiáll a saját álláspontja mellett és ahhoz tartja magát, bármi legyen is. Ezért én pl. "elítélem" (rossz szó, nem fedi pontosan a valóságot, ezért is az idézőjel; de most nem találok jobbat) azt, aki kizárólag azért képes beoltatni magát, hogy megkapja azt a nyüves kártyát, holott amúgy teljesen ellenzi az egészet. Az én szememben az ilyen embernek nincs tartása, befolyásolható, megvezethető. Az ilyen embereket pedig nem kedvelem, semmilyen téren sem.
Az összes ilyen jellegű kérdést amúgy már marhára unalmasnak tartom, kizárólag arra jók, hogy egymásnak ugrasszák az embereket és ezzel pont elérik a céljukat azok, akik ezt az egész faxszágot kitalálták. Mindenki arra koncentrál, hogy mit csinál a szomszéd, Jóska, Pista, Mari néni - és közben nem figyelnek oda a nagy dolgokra, amikre valóban kéne.
Nem egymást kéne már cseszegetni emberek, hanem azokat kéne hátsón billenteni, akik előidézték ezt a gyűlölködést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!