Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a tetováló"művész" elrontja...

Ha a tetováló"művész" elrontja a mintát, akkor fizetniük kell kártérítést?

Figyelt kérdés

Egyik barátom a minap volt egy tatoválószalonban, ahol az alábbi szöveget akarta látható helyen magárra varratni:

Ne fuss a sorsod elől,

fáradtan fogsz meghalni

A kedves "művész" elrontotta, a fáradtan-t FRÁATNAN-nak írta.

Tegnap egyből utána panaszolta nekem, hogy követelt kártérítést, de nem akarnak fizetni neki, sem megoldást találni a problémájára. Én meg nem tudok neki mit mondani, sosem voltam ilyen helyzetben.

Nem tudom elhinni, hogy hogy lehetett ekkora balf*sz. Azzal védekezett, hogy nagyon fáradt, egész héten túlórázott. (mármint a tetováló).

Basszus látható helyen van, meg is mutatta, hát borzalmas.

ELrontotta azzal, hogy elsétált? Azt mondta, hogy előtte beszélt a főnökkel ott helyben, követelt kártérítést, és elvileg adatokat cseréltek, hogy majd meg lesz oldva.

2021. máj. 15. 18:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
#10 🤣😅
2021. máj. 15. 19:27
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

Először felkerül a mintakép a bőrre, utánna jön maga a tetoválás része az egésznek. Ráadásul ez nem olyan sebességgel megy mint a kézírás, így nem lehet csak így félreírni.

Szóval ez vagy kamu, vagy a szomszéd 14 éves Pityukával csináltatta a tetkót...

2021. máj. 15. 19:28
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Hát igen, ez így már hihetőbb
2021. máj. 15. 19:31
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy meg egész idő alatt amíg tetoválták a srácot egyszer sem nézett oda? Nekem amikor a karom csinálták végig néztem a folyamatot. Képtelenség ezt így elrontani.
2021. máj. 15. 19:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Így jár az, aki akármilyen szar, referencia nélküli "művészhez" elmegy, mer az óccsó' oszt ő a tetkójával minél hamarabb menő Jani lehessen...
2021. máj. 15. 19:48
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
A tetoválás előtt felvázolják a kért mintát. A tetováló joformán csak megy a "szamárvezető" után, szóval azt nem lehet így elrontani.
2021. máj. 15. 19:48
 17/21 anonim ***** válasza:
92%
Tetovàló művèsz ilyet nem hibázik . Vagy a fàskamràban tetovàlta egy analfabèta akinek van kèzügyessège, de helyesen írni nem tud, vagy kamu az egész.
2021. máj. 15. 19:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
ha nem ellenorizte le elotte amit ra fognak varrni, akkor meg is erdemli.
2021. máj. 15. 20:58
 19/21 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

Nem lehet ,hogy a tetováló jól írta fel csak épp a barátod nem tud helyesen írni? A művészúr meg nem akart beleszólni :D

Mondjuk ez az én véleményen de ha már egy életre szoló dolgot akar magán hordani, ráadásul látható helyen akkor nem egy sokadrangú, ~14 éves kislányok aktuális s pillanatnyi profilképéhez írt facebook-bölcsességet kellene felvarratnia. Persze nem az ízlését akarom leszólni, de na.

2021. máj. 15. 21:33
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
Én is pont ezt akartam leírni, mint a 19-es. Nem gondolom, hogy lenne olyan épeszű ember, aki egy ilyen “idézetet” (nevezzük annak)tetováltatna magára, hacsak nem egy szandál zoknis, IHM fanatikus, akinek a másik karjára egy japán grillcsirke farm cégére van tetováltatva. Amúgy sem poénos idézet, pláne ha egy életen keresztül kell hordania valakinek a bőrén.
2021. máj. 15. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!