Idősebb szűz lányok! Másnak is kellemetlen amikor férfiak társaságában szóbajön a szex?
Figyelt kérdés
Nem túl kellemes szituációk ezek. 23 vagyok, nem gondolnák, hogy szűz. Múltkor sztoriztak valakiről, hogy "te még szűz vagy?" csak én is ott voltam és nagyot röhögtek mindezen. Nem debilekről van szó, hanem normális emberekről, mégis ezen jókat viccelődnek. Nem vagyok egy sértődékeny fajta, de olyan kínos amikor nem tudok hozzászólni a témához, és konkrétan rajtam nevetnek csak nem is tudják. Számtalan ilyen eset van. Más hogy éli meg?2021. máj. 14. 14:41
11/12 anonim válasza:
Nem szégyellem, így nem érdekelne, ha konkrétan nekem célozva bárki beszólogatna miatta, de az általad említett általános viccelődést szánalmasnak találom. A szex mindenkinek magánügye, nem kellene bárkit is lenézni. Amúgy köztudottan szabadszájú (és mocskos pofájú :D ) vagyok, nem hoz zavarba a téma férfitársaságban sem.
12/12 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy ez másokat jobban érdekel mint engem. Nekem tökmindegy. Különösen nem tettem se érte se ellene.
Nekem max azért kellemetlen mert onnantól ez valamilyen szenzációnak számít vagy azért mert szerintük ciki vagy azért mert valakinek meg ez a zsánere. Szerintem meg ez az egész rajtam nem változtat max mások hozzáállásán felém. És szerintem meg ez a gáz.
Nem fogok csak azért összefeküdni akárkivel, hogy elmondhassam magamról, hogy na, elvesztettem...
Ízlések és pofonok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!