Elliot Rodger meg akarta büntetni az emberiséget? Vagy mi volt az ő missziója?
Beleolvastam az önéletrajzába, amit a halála előtt megírt. Igazad van, meg akarta büntetni a világot, mert mindenért a többi embert és a világot hibáztatta. Csak ugye a saját hibáit felejti el, amiből volt bőven, de magát tökéletesnek, a világot meg betegnek és romlottnak látta.
Utólag persze könnyű, de nem hiszem el, hogy nem lehetett volna rajta segíteni. Ha csak ránézel, belenézel a szemébe, látsz mindent, amit leír. És állítólag évekig járt pszichiáterhez. Érthetetlen..
Elvárásai voltak, amit ő magától nem tudott kivitelezni, mástól várta a megoldást a problémájára azzal az indokkal, hogy ez neki jár.
Nem volt neki semmilyen missziója. Egy egyszerű kamasz srácról volt szó, akit annyira neveltek félre a szülők, amennyire csak lehetett.
Bekattant, hogy nem volt barátnője. Semmi máson nem járt az esze egész nap. Néztem pár videót, abban őszintén elmondta a beteg kis dolgait, hogy utál mindenkit, majd mint aki jól végezte dolgát lelőtt néhány embert és öngyilkos lett.
Biztos sz*r élete volt, de így már másnak is fájdalmat okozott.
Ez kb.olyan, mintha én lelőném a tanáraimat, mert "hülye" vagyok. Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!