Oltottként lenézed e az oltatlanokat?
“ lehet hogy fertőznek. ”
De hát be vagy oltva, nem?
"nem szeretnék a közelükben tartózkodni, mert lehet hogy fertőznek"
Most nem azért mondom, de aki oltott az is ugyanúgy fertőz...
Egy ismerős, aki bújja az ezzel kapcsos cikkeket, azt mondta, hogy aki oltott, az nem. Mert jó eséllyel meghal benne vírus. Meg, ha belegondolsz, ugyanannyira erősen fertőzöl oltottan, mint oltatlanul? A dózis is számít, hogy mekkora adagot szórsz a népre.
Ha mindenki beoltatná magát, lehet eltűnne. Én ennek nem olvastam utána, de jobban hiszek orvosoknak, hogy oltás életet ment, mint neked, hogy az oltás sz. rt sem ér járvány megfékezésében. Azért annyira nem nézném semmibe orvosi szakmát, meg fogadalmat, hogy azt állítsam, hogy málnaszörpöt oltanak be, és csak cukibbá tesz, de védeni semmit sem véd.
“ hogy oltás életet ment, mint neked, hogy az oltás sz. rt sem ér járvány megfékezésében. ”
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Életet ment, igen. De nekem z a hihetőbb, hogy a cov marad.
Lásd influenza. Ok, az ellen nem oltatnak tömegesen. De mégiscsak itt van 100 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!