Oltottként lenézed e az oltatlanokat?
Majd én eldöntöm. Amúgy nem vagyok kíváncsi a véleményedre te agymosott birka. Beeee! 🤣🤣
A fordítottjával szoktam csak találkozni, birkát fröcsögőkkel.
Ezt persze egy vállrándítással elintézi az ember, de a rokonaim közti oltatlanokat szeretettel féltem, természetesen.
Ha az ember szeret valakit, nem kívánja, hogy keresztül menjen egy ilyen kemény betegségen (mint én is).
Le.
Nagyon buta népség.
Tisztelet a kivételnek, akik egészségügyi okok miatt nem nem vehették fel.
Le, azt a fajtáját amelyet fentebb mindenki megnevezett. A végtelenül sötét, önállóan gondolkozni, véleményt alkotni nem tudót aki valami elképzelhetetlen okból kifolyólag virológusnak hiszi magát. Személyesen ismertem is ilyet.
De lenézem azt is, aki oltott, de ha valaki nem rohan az oltásért, vagy valamilyen okból nem tudja magát oltatni, esetleg tart az oltástól, nekiront azzal hogy megérdemelé a vírust, megérdemli hogy szenvedjen és megdögöljön. Ilyennel is találkoztam, itt az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!