Mi okozza a következő jelenséget?
Megfigyeltem, hogy Facebookon hiába lájkolom sok egyén bejegyzését, fényképét, illetve hiába köszöntöm őket születésnapjukon, nem viszonozzák. Van sok fotóm és megosztásom, amelyek egyébként érdekesnek számítanak relatívan, de a kutya nem foglalkozik velük. Hozzáteszem, tudom, hogy nem fontosak ezek a dolgok, de mégis valahol bánt, hogy ennyire nem törődnek velem az emberek, egymással viszont igen. Miért van ez?
28 éves fiú vagyok.
Egymással sem törődnek valójában többet. Szerintem azért érzed így, mert nagyon vágynál a szeretetre, a barátságra, a figyelemre, és valójában magányos vagy.
Én ugyanígy éreztem magam, amikor volt facebookom, és végül töröltem is a profilomat éppen emiatt, azóta nem vagyok fenn közösségi médián.
Minek kell like-olni egyáltalán "mindenkit"?...én nem várom el hogy engem like-olgassanak és a szülinapomat sem tudja ott senki, mert csak felb..z ha írogatnak.
És fordítva is ez van én sem likeolok olyan dolgokat amiket egyébként totál leszarok, de ha mondjuk egy szép lányt látok ritka esetben belikeolom, aztán ennyi. Nem tartozol senkinek ott "hálával" neked sem tartozik senki.
Köszönöm az eddigi válaszokat (is).
Kedves második válaszoló, nem csupán "jelenleg" nem vagyok olyan pozícióban, soha nem voltam 2009 óta, amióta regisztráltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!