Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen gyakran szoktatok...

Milyen gyakran szoktatok hazudni, másnak kiadni magatokat itt a válaszaitoknál?

Figyelt kérdés

2021. máj. 5. 16:07
A kérdező szavazást indított:
Soha
Egyszer-kétszer előfordul
Néha megesik
Jópárszor
Elég gyakran hazudok
Állandóan hazudozok, úgyis anonim maradok
Csak segítő szándékból szoktam füllenteni
Legszívesebben most is hazudnék
26 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Az életkoromat néha másnak írom. De max 1 évvel. Azt is azért, hogy ne találjanak meg. Egyébként nem szoktam hazudni.
2021. máj. 5. 16:10
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Én soha nem szoktam.

22/F, Vezérigazgató.

2021. máj. 5. 16:12
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Nem szoktam másnak kiadni magam, miért tennék ilyet? :D

Szerencsére elég sok minden történik az életemben, van "élet tapasztalatom" is, van miből tanácsot adni. Meg alapból csak olyan kérdésre adok választ, amire úgy érzem, van is értelme válaszolni.

2021. máj. 5. 16:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgysem ismernek, felesleges hazudnj szerintem. Arra azért figyelek hogy olyanokat ne mondjak magamról ami túl személyes lenne
2021. máj. 5. 16:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyit lódítok néhány kérdésnél, szereplőkön, de sosem a lényeget, a mondanivalót.
2021. máj. 5. 16:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg változatlan, de kis satírozás mindig van szinte mert nem szeretném ha összerakná valaki az élettörténetemet.
2021. máj. 5. 16:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Most is hazudtam szavazásnál
2021. máj. 5. 16:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az életkoromat én is néha +/- 2 évvel másnak mondom. Meg van, hogy próbálok ködösíteni, pl. nem azt írom le, hogy "a nagypapám", hanem azt hogy "a rokonom". Csak hogy az anonimitást segítsem.

Lényegi mondandóban nem szoktam hazudni.

2021. máj. 5. 16:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteget hazudok. Van amikor csak úgy válaszolhatszha hazudsz pl ha csak lányokat vagy fiúkat kérdik, de te nem vagy az. Vagy csak időset, fiatalt, stb.
2021. máj. 5. 17:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Az életkort néha én is másnak írom, de csak +/- 1-2 évvel, hogy ne ismerjenek fel. Figyelek arra, hogy miket osztok meg magamról, és ne legyen túl személyes.

Pár apróbb módosítás előfordul, de a lényegbe nem nyúlok bele, ezt is az anonimitás miatt, valamint, hogy ne lehessen összekötögetni, hogy ezt is én írtam, és azt is..

2021. máj. 5. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!