Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kezelnétek egy ilyen...

Hogyan kezelnétek egy ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

Szóval, pár órája békésen sétáltattam a kutyust az erdőben. Egy kisebb egyáltalán nem forgalmas erdei úton mentünk, egyszer csak észre vettem hogy a folyékony anyagcsere folyamataim utolsó fázisába érkeztem, ezért úgy döntöttem hogy egy fa foszforkörforgását segítem elő (lepisiltem).

Nem vettem észre, egyszer csak a kanyarban ott volt egy ötven körüli szőke nő. Ez a szőke nő egyszer csak elkezdett velem elfogadhatatlan hangnemben ordítani hogy milyen perverz állat vagyok hogy a kutyámnak mutogatom a hímvesszőmet (itt obszcén kifejezéseket használt). Én lefagytam, és ijedtségemben úgy tettem mintha külföldi lettem volna, és angolul meg oroszul próbáltam neki jelezni hogy nem értem amit beszél. Ő csak tovább ordibált hogy hívja az állatvédőket meg a rendőrséget, én egy perc múlva elmentem mondván hogy nem értem őt.

A kutyát egyáltalán nem zavarta, a póráz másik végén szaglászott, amúgy ő is előttem szokott vécézni...

Szerintem jól kezeltem a helyzetet kívülről, belülről viszont még most is kicsit remegek meg rosszul érzem magamat emiatt.

Felfogom, hogy amit a nő mondott az marhaság, nem vonzódom a homo sapiens-en kívül semmilyen állathoz, és ebből is csak a női nemhez. Más kérdés hogy a kutyámat az életemnél is jobban szeretem, de mint egy legjobb barátot, egyáltalán nem mint egy "potenciális szexuális partnert".

Hogyan kezelnétek egy ilyen helyzetet? Ti hogy gondolkodnátok erről?

2021. máj. 4. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes, hogy ilyen helyzetben nem tudod megvédeni magad. Csalódott vagyok, hogy kitértél a konfliktus rendezése elől. Remélem, legközelebb hasonló helyzetben kidomborítod retorikai képességeidet.
2021. máj. 4. 12:19
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 köszi, ezen jót rögöhtem. Valószínűleg ezt a taktikát fogom választani következő alkalommal :)
2021. máj. 4. 12:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A not megvadoltam volna szexualis zaklatassal, de komolyan. Eldugott helyen rejtozkodve vizelo ferfira leselkedo perverz, aki meg kozeledni is probal.
2021. máj. 4. 13:43
 14/15 A kérdező kommentje:

Férfi megvádol nőt szexuális zaklatással és ez bárki elhiszi...

Testvérem te melyik bolygón élsz?

Ha van 19 nagykorú cselekvőképes szemtanú akkor sem hiszi el a bánat se hogy egy nő szexuálisan zaklatott egy férfit, akkor is ha tényleg így történt, mert bizony történnek ilyenek is.

2021. máj. 4. 13:47
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
Testverem, Nyugat-Europaban. Itt az egyenrangusag nem azt jelenti, mint ahogy otthon karikaturat csinalnak belole. Noket ugyanugy elkapnak verbalis bantalmazasert is. Epp hogy.
2021. máj. 4. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!