Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért pont az aktív, dolgozó...

Miért pont az aktív, dolgozó korosztály marad ki a Pfizer oltásból?

Figyelt kérdés

Öregek Pfizert kaptak.

Eü dolgozók is.

Tanárok is.

És most a 16-18, majd a 12-15 korosztály is.

De a többiek, akik nem portyáznának az oltasért, miért csak a szutyok keleti és a vérrögös Astrát kapják?

2021. máj. 3. 16:27
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
A leginkább veszélyeztetetteknek otthon kellett volna maradni és inkább a dolgozókkal kezdeni az oltást. Egy 80 felettinek aki kb él még pár évet, teljesen pocsékolás a jó minőségű nyugati vakcinát beadni 😕
2021. máj. 3. 16:48
 12/41 anonim ***** válasza:
62%

11

De így még megél egy évet, hogy szavazhasson a fideszre.

2021. máj. 3. 16:49
 13/41 anonim ***** válasza:
88%
Azért mert minden oltás azért van, hogy mgóvjon a súlyos megbetegedéstől. Nem, nem vagyok fideszes, de a Pfiezerre várni felesleges. Asrát kaptam és itt vagyok, élek, ahogyan azok az ismerőseim is akik "szutyok keleti vakcinát" kaptak.
2021. máj. 3. 16:50
 14/41 anonim ***** válasza:
43%
Nekem egy befőttes üveg jut eszembe. 100fekete hangya, 100 vörös hangya. Ételt tettünk. De csak ràzzuk meg az üveget! Egymàst ölik. Ki ràzta meg az üveget? Nem is tudjàk. Sőt, nem is akarjàk tudni. Egymást ölhetik, ez a szomorú... 😔
2021. máj. 3. 16:51
 15/41 anonim ***** válasza:
0%

Azért felnéznék a Gamaleya twitter oldalára, ha annyira jó az is.

Egyszerű egyetemen online előadásról eltudsz lógni egy pár alkalommat és ezt biztos meglehet valósítani 2 éves szakképzésben is most onlineban. Munkából fiatalon könnyebb lelépni még, mert otthon lakhat még a szülőknél. Ide oda egy nap ez. Tudták, hogy ez a korosztály fog oda menni, mert ha nem akarták volna, akkor délután 4-kor teszzik nyilvánossá eeszt-en. Maradék politikai döntés, hogy a 20-as 30-as korosztály mivel oltaságbe. Fel a fejjel május van a Pfizer 1,3 millió dózisthoz Magyarországra. Fent van a saját oldalukon a Pfizernek.

Én már csütörtök éjfél után adta másnak a drótot. Mert melyik az a korosztály aki fent van ideáig?

2021. máj. 3. 16:55
 16/41 anonim ***** válasza:
0%
Meg van szervezve minden, ez a harc a miénk, polgàrtàrsak!
2021. máj. 3. 16:57
 17/41 anonim ***** válasza:
74%

#11:

Bezzeg ha a nagyapádról lett volna szó, már nem beszélnél így az idősekről, hülyegyerek.

#12:

Te meg csak egy hülye f*sz vagy.

2021. máj. 3. 17:20
 18/41 anonim ***** válasza:
13%

17 Utàlkozni tudsz. gondolkozni?

Ha az oltott is fertőz, ugyanúgy, mint az Olt Atlanti-óceán, plusz az 1.-sőoltàs utàn kezedben a védettségi igazolvány.... Igaz, vagy hazudok?

Semmit sem ér ez a hajcihő, halkan mondom....

2021. máj. 3. 17:29
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Én baloldali vagyok és mégis kínait akarok már be is adattam. Számomra ez a legmegbízhatóbb még ha nem is annyira hatékony.
2021. máj. 3. 17:32
 20/41 anonim ***** válasza:
41%
"Nekem egy befőttes üveg jut eszembe. 100fekete hangya, 100 vörös hangya. Ételt tettünk. De csak ràzzuk meg az üveget! Egymàst ölik. Ki ràzta meg az üveget? Nem is tudjàk. Sőt, nem is akarjàk tudni. Egymást ölhetik, ez a szomorú... 😔" Meg aki korán kel aranyat lel lol. Jaj de bölcs valaki, wow, jaj nagyon életiskolája bizony.
2021. máj. 3. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!