Legviccesebb iskolai élményetek?
Nekem az volt, hogy mikor hasmenésem volt anyáék nem hitték el ezért elküldtek a suliba. Pont mikor végeztünk nagyon kellett kuláznom és berohantam a WC-be. Gyorsan beletoltam az anyagot, de nem volt WC papír az egész WC-ben. Az az ötletem támadt, hogy jó akkor kitörlöm az alsógatyával. Kitöröltem majd nemes egyszerűséggel a WC mellé lebasztam a fosos alsógatyámat. Megyek ki kezet mosni, erre látom erre tart a takarítónő. Gyorsítottam a tempón majd biccentettem és köszöntem a takarítónőnek mintha mi sem történt volna. Annyit hallottam miközben mentem már a folyósón, hogy egy rohadt nagyot ordít és káromkodik. Azóta is röhögök ezen :DD.
A másik meg volt egy hülye osztálytársam aki beleszart a csapba, de előtte egy vizibombával eltömte a lefolyót, majd engedett rá meleg vizet. Ott terjengett a sz*rszag az egész 3. emeleten xD.
A valóban "legviccesebb" az volt, amikor harmadik osztályban környezetismeret órán el kellett játszani egy szituációt, hogy életveszély esetén hogyan hívnánk a mentőt / rendőrt / tűzoktót. Az volt a lényege a feladatnak, hogy mindenkiben rögzüljön ennek a menete, hogy sokkhatás alatt is értelmesen el tudjuk mondani, hogy mi történt pontosan, mekkora a baj, mi a pontos cím, stb...
Az egyik lány jelentkezett, hogy szívesen bemutatná. El is kezdte:
-Halló, tűzoltóság!? Felrobbant a konyhában a gázpalack, kigyulladt a lakásom. A kislányom is súlyos égési sérülést szenvedett. Itt lakom az Almafa utca 22. szám alatt. Ég az egész lakás, KÉREM, NAGYON SIESSENEK!
- Abban a pillanatban, rögtön kopogtak az ajtón :D
Az egész osztály rettenetesen megijedt abban a másodpercben, hogy valóban sikerült megidéznünk a tűzoltókat, majd kórusban felnevettünk xD Valaki be is nyögte, hogy "Milyen gyorsak voltak".
Az Igazgató bácsi jött be, fontos közlendője volt az osztályokhoz...
#3 én is motorral jártam iskolába, mégsem vagyok annyira nagyra magammal mit te.... Ráadásul nem is 50-es pöcsköszörűvel jártam. Úgy bírom az ilyeneket, akik azt hiszik mennyire menők egy "sportmotortól", ami az esetek többségében egy 50 es kávédaráló... Félreértés ne essék, egy 600-assal is gáz menőzni.
Népszerű voltál, mert sportmotorral jártál? Sokaknak motor nélkül is sikerül népszerűnek lenni... Ezen gondolkozz inkább, neked miért volt szükséged motorra hozzá...
#6-os! Köszönöm a lepontozást, nagyon kedves vagy!
Ilyen önző ne legyél már, mert ez a kérdés nem rólad szól! Leírtam az Én vicces élményemet. Nyilvàn nem ezért voltam menő, vagyis nem a motor miatt, de a sztorim szempontjából, így elmesélve harásosabb.
Nem értem, hogy miért kell más vagyonát köpködni, ha valakinek csak egy “50-es kávédarálója” van, milyen jogon szólod Te le? Mit képzelsz Te magadról?!
De csak hogy megnyugodj, nem 50-es kávédarálóm volt, hanem 125-os motorom szalonból, le merném fogadni, hogy neked a mostani autód nem ér annyit, mint amennyit az a motor ért!
Nem menőztem, csak szerettem a motorokat. Te úgy látom kötekedni szeretsz! Nem is a kerdesre valaszoltal :D
#7 mindenki csak egyszer pontozhat, ha rányomsz láthatod mennyien pontoztak le...
Nem azon van a hangsúly hogy mekkora, meg milyen drága motorról van szó.
Egyébként honnan tudtad hogy van autóm? Nem titok, egyik 200-at, a másik meg kb 500-at érhet. A motorom is egyik 9 éves a másik 31 (ma már 34) éves volt, de én ezekért mind megdolgoztam a nyáron. Nem apuci anyuci motorjával menőztem a suliba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!