Tabló fotózáson minden pózban lehet állni? Mert nem akarok így simán le fotózni mert eláll a fülem vagy meg tudja csinálni a fényképez hogy ne álljon el a fülem?
Nekem a fogam lógott állandóan ki, de a fotós megmondta hogyan merre forduljak, mit csináljak és gyönyörű lettem a tablóképen.
Szólj a fényképésznek, ha kell egy ici-picit retusál is rajta.
Nálunk is több szögből készültek képek, valamint utána egyesével odamentünk átbeszélni, hogy melyik kép a legszimpibb, és mit szeretnénk változtatni rajta.
Például az anyajegyeket rendszerint meghagyják, mert az egy állandó részed - de én megkértem, hogy a szám körülieket szedjék le, mert olyan hatást keltenek, mintha csokis lenne a szám. Megtették :)
Meg eleve úgy kezdték, hogy "A pattanásokat retusáljuk, de ha valamelyik a szívéhez nőtt velekinek, az szóljon" :D
Szóval igen, fotózás előtt szólj, hogy neked ez probléma, szeretnéd ha nem látszana a képeken. Meg fogja érteni, és talál egy jó szöget, vagy retusálja.
8
Előlröl, oldalból, másik oldalból, félig oldalból. (+ a hajvariációk, fejdöntés, stb)
Ti fizettek a fényképésznek, szóval azt kell csinálja amit ti akartok. Neki meg alapból az a célja hogy elégedettek legyetek, mert így növelitek a hírnevét, így meg több munkája van.
Minket pl alapból retusált is enyhén. A bőrhibákat leszedte, s világosított az arcunkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!