Nagyon negatív egy nőben ha szeretne főállású anya lenni ha lesznek gyerekei és otthon lenni velük amíg oviba nem tudnak menni?
Figyelt kérdés
Mindig is családot akartam és sosem a karrierjer érdekelt. A mai világban pedig úgy látom nem ez a legfontosabb?
23/N
2021. máj. 2. 21:11
11/15 anonim válasza:
Azzal nincs gond, ha a gyerek 3 éves koráig otthon marad, sőt. De tegyük fel lesz 2 gyereke, otthon lesz velük mondjuk 5-6 évig. Egy átlagember élete során dolgozik kb. 40 évet. Tehát azt tervezni, hogy nem tanulok tovább, nem teszem oda magam a munkámban, mert úgyis hamarosan anya leszek, és otthon leszek jópár évig velük, az butaság. Sajnos jópár anyukát láttam, aki elvolt az anyasággal 8-10 évig, aztán váláskor ottmaradt nehéz helyzetben. De olyat is, ahol nem váltak el, de apuka gürizett látástól vakulásig, anyuka meg bennragadt a háziasszonyságba akkor is, mikor a gyerekek már önállóak voltak.
12/15 anonim válasza:
Azzal nincs gond, ha a gyed-gyes idejének végéig otthon akar lenni.
Azt viszont nem pártolnám, hogy egy életen át otthon legyen.
13/15 anonim válasza:
Engem nem különösebben érdekel.
Én ilyen emberrel nem tudnék együtt lenni, de biztos van aki vállalja, hogy eltartson a gyerekekkel együtt, mert ezt akarja ő is.
14/15 Sunshinedoll válasza:
Szerintem nem az, mindenki mást akar az életben, másban lát kiteljesedést és örömöt, ha valaki a családanya szerepben, az ugyanannyira értékes és releváns, mintha valaki karriert szeretne.
15/15 anonim válasza:
Ez nem főállású anyaság szerintem... az pont ezután kezdődne, hogy akkor se mész dolgozni ha már oviba ment(ek) a gyerek(ek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!