Diákok, várjátok, hogy mehessetek iskolába?
Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 13:28
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
55 szavazat
1/19 anonim válasza:
nem, semmi értelme arra az 1 hónapra kinyitni
3/19 anonim válasza:
Én csak a kisfiam nevében tudok nyilatkozni.nagyon várja.hiányzik neki az osztály,az élet
4/19 anonim válasza:
Én nem szeretnék visszamenni, először is persze azért mert abban az utolsó pár hétben a tanárok ezerrel hajtanák be rajtunk a dogakat... A másik meg hogy tényleg semmi értelme nem lenne már visszamenni ebben a tanévben, ha a 30 valahány gyerekből az osztalyban egy megbetegszik, vagy csak a tanáraink közül valaki és mehetünk is vissza karanténba minimum egy hétre. Szóval nem hiszem hogy ennek így sok értelme lenne.
5/19 anonim válasza:
Jaaj de egész hétvégén senki nem retteg amiatt, hogy a megnyitott helyeken elkapja a vírust. Csak a suliban. Hagyjuk már.
6/19 anonim válasza:
Nálunk az egyetemen úgyis csak szeptemberben kell majd menni, de szerintem hibrid oktatás lesz még csak maximum, kétlem hogy normálisan élőben lenne minden.
Személyszerint én nem bánnám, ha online lenne, mert jó pár tárgyból készültek előadásfelvételek, úgyhogy én többet tudnék dolgozni napközben, este pedig megnézhetném őket.
7/19 anonim válasza:
#5 tudod a suli nem egy szabadtéri dolog, de még egy szó is kár az ilyenekre mint te
8/19 anonim válasza:
Amúgy sehol sem mondják.
Néztem már az koronavirus.govon is ott sincs
és egyik kormányközeli hiradóban (hír tv, m1 stb)-be se mondják.
És Orbán Viktor se mondta pénteken a kossuth rádióban.
A kormányinfón (2021.04.29) csütörtök legutóbbi adásban se mondtak semmit a suliról. És az operativ törzs se mond semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!