Csak szerintem néznek ki idősebbnek a "régi" fiatalok?
Úgy értem például a 80-as, 90-es években a 13-14 évesek már simán kinéztek 18-nak.
Manapság pedig még mindig tűnnek inkább kisgyereknek is, sokszor még a középiskolások is.
Én látom ezt csak így, hogy a régebbi kor gyerekei sokkal érettebbek voltak?
Én itt a fővárosban olyan fiatal gyerekeket látok (10-18 év körüliek) akik anatómiailag, testalkatuk tekintetében 50-60 éveseknek felelnek meg - persze magyar viszonylatban. (Külföldön ritkán hagyják el magukat az idősebbek.)
Egyre nagyobbak magasság és testtömeg tekintetében, arányaiban kevesebb rajtuk az izom, és drasztikusan több a zsír. Nemegyszer fordult már elő velem, hogy nem tudtam eldönteni egy adott illetőről, hogy fiú-e vagy lány, mert sem az arca, sem a teste nem árulta el.
Én 20 éves vagyok és most nézek ki 16-nak.
Nem tudok vele mit csinálni, vékony, magas vagyok ezért tűnök fiatalabbnak.
Egyébként egész gyerekkoromban 4 évvel néztem ki fiatalabbnak.
Igen van benne igazság.
Plusz hogy idősödsz te is így aki nállad sokkal fiatalabb azt kölyökképűnek látod.
Szerintem ezért lehet az hogy a szülők az 50 éves gyereküket is fiatal nak látják, és meg akarnak mondani mindent.
Szerintem is pont forditva van.
Mostanaban a 13-4 eves fiuk legalabb 175-180cm magasak, mar rendesen borotvalkoznak, mely a hangjuk stb.
A 14-5 eves lanyoknak pedig olyan testuk van, mintha legalabb 17-8 evesek lennenek.
A régi fotókat nézegetve mindig idősebbnek tűnnek az előző generációk.
A kérdező nem arra gondolt, hogy most ki néz ki fiatalabbnak vagyy idősebbnek, hanem az egyes korok embereinek kinézetére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!