Mit gondoltok arról a nőröl aki nem akar gyermeket vállalni ?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 09:33
11/35 anonim válasza:
Azt, hogy semmi keresnivalója a "Gyermekvállalás, nevelés" rovatban, hanem ezt az Emberek rovatba kellett volna írnia.
De azért idejön provokálni a gyerekeseket.
Ezt gondolom.
12/35 anonim válasza:
11-es hisztérika. Miért ne lenne keresnivalója? A Szex rovatba is írhat az, aki aszex vagy nem áll fel neki. A téma stimmel, hiába hisztériázol.
14/35 anonim válasza:
Én kétgyerekes anyaként sosem értettem, hogy miért érdekel bárkit más gyerekvállalása. Semmit nem gondolok róla, teljesen leszarom, hogy lesz-e gyereke, vagy megbánja/nem bánja. Ettől az én életem se nem jobb, se nem rosszabb.
15/35 anonim válasza:
Semmit nem gondolok róla, egész egyszerűen azért mert nem érdekel.
16/35 anonim válasza:
Őszintén nem érdekel. Ahogy az se, ha más meg akar.
17/35 anonim válasza:
Hogy hogy mit gondolok? Semmit, nincs hatással az én életemre.
19/35 anonim válasza:
Semmit, teljesen meg tudom érteni, de az ő dolga. Nem is érdekel, hogy a páromon kívül ki mennyit akar személyesen.
20/35 anonim válasza:
Nem érdekel, mindenkinek a saját döntése.
Ami viszont zavar, hogy ezek az emberek azt hiszik, hogy ők ezzel mások, kitűnnek a többiek közül. Napi szinten van ilyen kérdés, illetve a gyerekes posztok alatt is naponta leírja valaki hogy hű de jó hogy ő nem vállalt gyereket, legalább nem kell ilyesmivel foglalkoznia.
Ha nem akar gyereket vállalni akkor ne tegye, ez mindenkinek a saját döntése. De én se megyek olyan posztokhoz rinyálni ami nem nekem szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!