Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyászoláskor mit NEM illik tenni?

Gyászoláskor mit NEM illik tenni?

Figyelt kérdés
Parom testvere meghalt, ilyenkor illik egyaltalan takaritani a lakasban? Valamit kell csinalnom mert ilyenkor nekem kell valami potcselekedet, kulonben nem tudok meg birkózni az ilyesmi nehez helyzetekkel...
2021. ápr. 27. 10:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Ne kezdj el vígjátékot nézni. Takarítani már miért ne lehetne?
2021. ápr. 27. 10:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan, ha a párod, akkor megérti hogy te így vezeted le.

Csak ha valami hangosabbat csinálsz (pl. porszívó) akkor kérdezd meg, hogy zavarja-e.

De az is lehet, hogy becsatlakozik, hogy ő is elterelje a figyelmét.

3/17 anonim ***** válasza:
28%

Én azt tudom, hogy temetésig nem illik szórakozni, így zenét hallgatni, talán hülyéskedni sem.

Másról nem tudok.

4/17 anonim ***** válasza:
100%
A mindennapi feladatot el làthatod, azzal nem bántod meg. Zenèt ne kapcsolj a takarítàshoz, de ezeket ugyan úgy el kell vègezni. Rèszvètem.
2021. ápr. 27. 10:46
 5/17 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom.
2021. ápr. 27. 10:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Takarítani azért is jó, mert a rendetlen környezettől az amúgy is rossz lelki állapot csak rosszabbodik.
2021. ápr. 27. 10:55
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Na nehogymar azert ne halgathassak zenet, mert a pasimnak meghalt a tesoja. Attol en azt csinalok, amit akarok...
2021. ápr. 27. 11:45
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Hallgathassak*
2021. ápr. 27. 11:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tavaszi nagytakarítást csinálsz, akkor nincs ezzel semmi gond. Jó is, ha most egy kicsit legalább a lakásban rend van. Úgyis később fel fog gyűlni egy csomó minden a házban, mert az embernek később nem lesz kedve mosogatni, takarítani stb. Inkább előredolgozol, ha úgy tetszik :)

Egyik halálesetnél én lementem a kondiba edzeni, mintha mi se történt volna. Szerettem az elhunytat, de valamiért így jött ki. Eltereltem a gondolataim.

Másik eset nemrég történt, szintén párom tesója halt meg. Aznap mondtam, hogy én aztán most nem állok neki főzni. Szomorúak voltunk. Rendeltünk pizzát, a dobozon pedig ez volt "Ez a legtökéletesebb nap egy tökéletes pizzához!"

Huh.. anyádat ***pizza. :D Jó, ez csak egy reklámszöveg, de azért na.. morbid volt.

2021. ápr. 27. 11:55
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

7!

Igazad van. Lehetőleg valami jonkis mulatós cigányzenét tegyél fel, teljes hangerővel és éneklj is hozza.

2021. ápr. 27. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!