Gyászoláskor mit NEM illik tenni?
Szerintem nyugodtan, ha a párod, akkor megérti hogy te így vezeted le.
Csak ha valami hangosabbat csinálsz (pl. porszívó) akkor kérdezd meg, hogy zavarja-e.
De az is lehet, hogy becsatlakozik, hogy ő is elterelje a figyelmét.
Én azt tudom, hogy temetésig nem illik szórakozni, így zenét hallgatni, talán hülyéskedni sem.
Másról nem tudok.
Ha nem tavaszi nagytakarítást csinálsz, akkor nincs ezzel semmi gond. Jó is, ha most egy kicsit legalább a lakásban rend van. Úgyis később fel fog gyűlni egy csomó minden a házban, mert az embernek később nem lesz kedve mosogatni, takarítani stb. Inkább előredolgozol, ha úgy tetszik :)
Egyik halálesetnél én lementem a kondiba edzeni, mintha mi se történt volna. Szerettem az elhunytat, de valamiért így jött ki. Eltereltem a gondolataim.
Másik eset nemrég történt, szintén párom tesója halt meg. Aznap mondtam, hogy én aztán most nem állok neki főzni. Szomorúak voltunk. Rendeltünk pizzát, a dobozon pedig ez volt "Ez a legtökéletesebb nap egy tökéletes pizzához!"
Huh.. anyádat ***pizza. :D Jó, ez csak egy reklámszöveg, de azért na.. morbid volt.
7!
Igazad van. Lehetőleg valami jonkis mulatós cigányzenét tegyél fel, teljes hangerővel és éneklj is hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!