Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt az a pillanat, amikor...

Mi volt az a pillanat, amikor már felnőttnek éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 27. 09:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Amikor meghalt az anyám.

Pedig már előtte is felnőtt voltam, kamasz gyerekkel.

Mégis belém hasított, hogy már nem vagyok senkinek sem a gyereke, most lettem igazán felnőtt.

2021. ápr. 27. 10:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
35 éves vagyok, és még nem érzem magam felnőttnek.
2021. ápr. 27. 11:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
40éves vagyok,sajnos még nem jött el ez a pillanat,legalábbis nem 100%-ig.
2021. ápr. 27. 12:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első önálló ügyintézésem után a kormányablakban (jogosítvány csináltatás).
2021. ápr. 27. 13:21
 15/19 Yoda m. ***** válasza:
44%

Amikor ráébredtem, hogy enyém a felelősség akkor is, ha feláll, de épp nem kéne... illetve ha nem áll fel, de pont az kéne.

Az ERŐ legyen veletek!

2021. ápr. 28. 19:47
 16/19 Katona Dius ***** válasza:

Kérdés, hogy mit értesz felnőtt alatt?

- Megkomolyodni?

- Rájönni, hogy már nem vagy gyerek, és felelősséggel tartozol a döntéseidért?

Ha a második: 9 éves voltam, mikor kisebbik öcsém született, kevesebb mint egy évvel később édesanyám beteg lett, kórházba került, és a következő 10 évben ki-be járkált a kórházakba. Mivel édesapám folyton dolgozott, hogy egy keresetből is megéljünk 5-en, így a két tesóm (és magam) ellátása, nevelése rám maradt. Így igazából kb 9 éves korom óta tudom, hogy van az embernek felelőssége, és mindennek van következménye.

Ha az első: 29 éves vagyok, párommal pár hónapon belül összeházasodunk és megvesszük a saját lakásunkat (oké, lesz egy kis része benne a banknak, de olyan jó kimondani, hogy SAJÁT :D) Mai napig nem komolyodtam meg és szerintem már nem is fogok :D Szeretek viccelődni, szeretek bohókás lenni. Anyámnak nincs humorérzéke, de faterral folyton húzzuk egymás agyát valami hülyeséggel, ő is örök "gyerek". Minidg megvicceljük egymást valamivel, vecces megjegyzéseket teszünk egymásra. 52 éves, de ebből a szempontból még ő sem nőtt fel, már nem is fog szerintem :D

2021. máj. 10. 23:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de aztan elmult. Mert abban a helyzetben a sajat komfortzonamhoz kepest oriasi dolgot tettem. De azota ferjestol, otven evestol csak egy onallotlan gyereknek erzem magam.
2021. máj. 13. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ezek a pillanatok, mikor az embernek bevillan az, hogy ő már "felnőtt". Például ügyintézés, bevásárlás kapcsán, ahogy itt is írják. Vagy mikor senki nem figyeli, mikor ér haza, mert egyedül lakik. Aztán egy idő után ez lecseng, rájön az ember, hogy ettől nem "felnőtt", maximum "felnőttes dolgokat csinál". Legalábbis nálam így van. 30 éves vagyok, 18 éves koromban elköltöztem otthonról (200 km-re), nincs segítségem, lediplomáztam, dolgozom, teljes mértékben önellátó vagyok, belül meg nagyjából 15-nek érzem magam és kábé annyinak is nézhetek ki, mert a személyimet kell előkotornom minden alkalommal, mikor sört veszek.
2021. máj. 13. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a boltban már takarító eszközöket vásároltam sör helyett.
2021. máj. 14. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!