Mi volt az a pillanat, amikor már felnőttnek éreztétek magatokat?
Amikor meghalt az anyám.
Pedig már előtte is felnőtt voltam, kamasz gyerekkel.
Mégis belém hasított, hogy már nem vagyok senkinek sem a gyereke, most lettem igazán felnőtt.
Amikor ráébredtem, hogy enyém a felelősség akkor is, ha feláll, de épp nem kéne... illetve ha nem áll fel, de pont az kéne.
Az ERŐ legyen veletek!
Kérdés, hogy mit értesz felnőtt alatt?
- Megkomolyodni?
- Rájönni, hogy már nem vagy gyerek, és felelősséggel tartozol a döntéseidért?
Ha a második: 9 éves voltam, mikor kisebbik öcsém született, kevesebb mint egy évvel később édesanyám beteg lett, kórházba került, és a következő 10 évben ki-be járkált a kórházakba. Mivel édesapám folyton dolgozott, hogy egy keresetből is megéljünk 5-en, így a két tesóm (és magam) ellátása, nevelése rám maradt. Így igazából kb 9 éves korom óta tudom, hogy van az embernek felelőssége, és mindennek van következménye.
Ha az első: 29 éves vagyok, párommal pár hónapon belül összeházasodunk és megvesszük a saját lakásunkat (oké, lesz egy kis része benne a banknak, de olyan jó kimondani, hogy SAJÁT :D) Mai napig nem komolyodtam meg és szerintem már nem is fogok :D Szeretek viccelődni, szeretek bohókás lenni. Anyámnak nincs humorérzéke, de faterral folyton húzzuk egymás agyát valami hülyeséggel, ő is örök "gyerek". Minidg megvicceljük egymást valamivel, vecces megjegyzéseket teszünk egymásra. 52 éves, de ebből a szempontból még ő sem nőtt fel, már nem is fog szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!