A tegnapi napon egyértelművé vált, hogy a magyar az egyik legfegyelmezetlenebb, legnemtörődőbb nép? Nem lenne ezekután egyértelműen inkább mindent a március eleji állapotra visszaállítani és nyáron feloldani a korlátozást?
Undorító, gusztustalan viselkedést tanúsítottak a terasznyitás napján az emberek, amikor megözönlötték az utcákat és elmebeteg módjára csordákba verődtek, a járványügyi szabályokra magasról téve. Ezekután mindenképp azt tudnám csak javasolni (amit nyílt levélként meg is teszek legalább a helyi illetékes polgármesternek, hogy terjessze fel), hogy nagyon szigorú kijárási tilalom legyen, bezárva ami csak lehet és SÚLYOS büntetés a szabálytszegőkre.
Esetleg önkéntesek toborzása, akik segítenek a feljelentésekben, ha ilyen nemtörődöm aljanépet lát az utcán.
#18: Nem, nem az az élet. Az ÉLET az, hogy szabadon eldönthetem, hogy mikor hová szeretnék menni, és ha éppen ahhoz van kedvem, akkor beülök egy kávézóba vagy akárhová. Tán nem kiragadott doklgokból kéne megítélni bármit is, hanem az ELVET megérteni. A végét rossz helyre címezted, én pl. nem mentem most sehová, de igenis jó érzéssel töltött el, hogy HA akarnék, akkor nyugodtan mehetnék.
Szerintem inkább a hozzád hasonlóknak kéne örökre bezárva maradni, és nyugodtan élni hagyni azokat, akik nincsenek így besavanyodva.
Undorító féreg hozzáállás az, hogy te azt gondolhatod, hogy odamész, ahova akarsz. Mert akkor én pedig ezen az alapon odasz*rok az arcodra, mert azt akarok. Világjárvány van, a tetves bulikázásod, amit egyébként egy minimálisan értelmes ember nem is csinál, bőven ráér.
Volt egy ország, ahol a kijárási tilalom megszegése miatt lelőttek valakit. Na, hasonló kéne kb itt is.
Az oltás elött teljes mértékben jogos volt amit írtál.
Viszont mióta van az oltás, már mindenki tehet a SAJÁT egészségéért. A 3 millió beoltott azt jelenti, hogy sokan tettek is, ami nagyon jó.
Most, hogy lassan elérünk oda, hogy aki kért oltást, az kapott is - ergó védett - az oltottaknak/védetteknek nem mindegy, hogy ki mit csinál?
Ha én védett vagyok - annak tartom magam - engem az se érdekel, ha 100 covidos jön velem szembe a boltban, mivel védett vagyok. Ezt kéne megértenie az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!