A tegnapi napon egyértelművé vált, hogy a magyar az egyik legfegyelmezetlenebb, legnemtörődőbb nép? Nem lenne ezekután egyértelműen inkább mindent a március eleji állapotra visszaállítani és nyáron feloldani a korlátozást?
Undorító, gusztustalan viselkedést tanúsítottak a terasznyitás napján az emberek, amikor megözönlötték az utcákat és elmebeteg módjára csordákba verődtek, a járványügyi szabályokra magasról téve. Ezekután mindenképp azt tudnám csak javasolni (amit nyílt levélként meg is teszek legalább a helyi illetékes polgármesternek, hogy terjessze fel), hogy nagyon szigorú kijárási tilalom legyen, bezárva ami csak lehet és SÚLYOS büntetés a szabálytszegőkre.
Esetleg önkéntesek toborzása, akik segítenek a feljelentésekben, ha ilyen nemtörődöm aljanépet lát az utcán.
Azt tegyük hozzá az ilyen "elözönlötték az utcákat" hisztit csak azok vágják le, akiknek semmi életük és a gép előtt meg a TV-ből informálódnak.
Messze nem olyan vészes a helyzet. Nyilván a médián keresztül bármit be lehet mutatni bárhogy ezt a "közmédia" óta tudjuk.
Én voltam közel 100 ezres tüntetésen amit másnap úgy hoztak le az újságok, hogy "alig 2-3 ezren" voltak. Direkt olyan fotókat adtak le amin az látszik, hogy csak lézeng a tömeg. És azokból is azt a 10-20 deviáns viselkedésűt.
Onnantól, hogy el tudsz tüntetni 100 ezer embert a birkanép meg elhiszi, miről beszélünk?
De magam is fotózom, a fotóim többségén nincsen senki, miközben csoportosan ott vannak körülöttem. Csak 10 percet kell várjak arra, hogy éppen senki ne legyen a képben.
Arról ne is beszéljünk, tömeg eddig is volt.
Az elviteles helyek előtt tobzódott a nép, ugyanúgy ott ettek, ugyanúgy ott voltak, csak nem ülhettek le, na bumm. A lángosozóknál 1 órás sorbanállások voltak.
De nyilván ezt hiába magyarázzuk valakinek aki tenjesen antiszociális és a képernyőn keresztül látja a "világot".
"Mégis mindenki tapsolt az enyhítés miatt. Viseljétek a következményét!"
Én nem tapsoltam.
"Továbbra sem értem: aki fél, az miértnem marad otthon az oltásig?"
Mert kajáért, gyógyszerért minimum le kell menni a boltba. Ezt miért nem értitek?
"Az vált egyértelművé, hogy igencsak sokan vannak, akik ÉLNI akarnak"
Akinek az ÉLET az, hogy egy teraszon piál, az inkább maradjon karanténban örökre.
"Mert kajáért, gyógyszerért minimum le kell menni a boltba. Ezt miért nem értitek?"
És mi köze ennek a teraszhoz?
Boltba menet elkerülöd a teraszt, és kész.
Mi a probléma?
"Akinek az ÉLET az, hogy egy teraszon piál, az inkább maradjon karanténban örökre."
Bocsánat, elnézést kérünk mert egészségesek vagyunk, és azok is maradunk! :(
Sajnos a mai világban már diszkriminálva vannak az egészségesek, szóval bocsánat, hogy élünk! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!