Ki lehet majd játszani a védettségi igazolványt?
Már most sok szolgáltató jelentette be, hogy tekintet nélkül az oltásigazolásra, mindenkit várnak szeretettel.
Tudtam én, hogy ez a fentről jött diszkrimináció az üzleteknek sem fog tetszeni, hisz így elesnek a bevételük jó felétől, ha csak az oltottakat engedik be.
"Tudtam én, hogy ez a fentről jött diszkrimináció az üzleteknek sem fog tetszeni, hisz így elesnek a bevételük jó felétől, ha csak az oltottakat engedik be."
Mivel nem az az opció, hogy vagy mindenkit beengednek, vagy csak az oltottakat, hanem vagy senkit vagy legalább az oltottakat, pont fordítva.
Mellesleg nem hiszem hogy túl sokan mernének kockáztatni ilyen helyzetben még egy milliós nagyságrendű büntetést is.
Még jó, hogy kocsmába eddig is lehetett járni, szartak a szabályokra.
Béla, 42, alkoholista
Majd ha májusban bezáratják az üzletet fél évre egy másfél milliós büntetés mellett, akkor elgondolkoznak, hogy érdemes volt-e.
Ha mindenki láthatja, hogy tojnak a szabályokra, akkor a rendőrök is látják.
Például kölcsönadja a bátyám és azzal megyek úszni. Hasonlítunk is egymásra ha személyit is kérnék.
Egyébként pedig biztosan van aki már készít ilyen plasztikkártyákat, veszek magamnak és csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!