13/13 anonim válasza:
12-es válaszoló:ikrek vagyok, bár ez olyan sokat nem tesz hozzá, de mégis van köztük kapcsolat. Szóóval, én szerintem egy nyugodt, békés ember vagyok, mégis szeretem, ha rám figyelnek. Sokat tudok beszélni, de szeretem a csendes helyeket, imádom az állatokat, a természetet, és imádok olvasni. Aránylag jó tanuló vagyok, olyan átlagos szinten. Van néhány titkom, amit csak én tudok, és ezeket amúgy szeretem magamban tartani. Nagyrészt ennyi, a lényeg, hogy mondhatni "kétféle" személyiség vagyok. A csendes, de egyben társasági, és szeretem ha a középpontban vagyok🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!