Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit jelent a "védettségi...

Mit jelent a "védettségi igazolvány"?

Figyelt kérdés

[link]

Azt írja - szerdán-csütörtökön, 4 millió beoltottnál megnyitják a szolgáltatások széles körét azok számára, akiknek van védettségi igazolványuk.

Aki már megkapta az első oltást, vagy aki mind a kettőt megkapta már??

Erről semmit nem írnak

2021. ápr. 24. 18:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
3asnak: Azt áruld el nekem hogy aki be van oltva ugyanúgy elkapja a vírust csak nem súlyos tunetekkel legalábbis ezt mondják. De aki átesett rajta és mégegyszer átfogna amit kétlek de mivel immunis a szervezet a vírusra így nem kerül lélegeztetőgépre. Tehát annak aki átesett rajta mi a fra..ért kell oltani magát? Csak mert a védettségi igazolvány nekünk 6 hónapig szól akik beoltották magukat meg végtelen időig. Tehát innen jön az hogy ez diszkrimináció és annak is kell oltakozni aki átesett rajta és már nem tud fertőzni. Ez nem a vírusról szól hanem a pénzről és az oltások veszélyesek.
2021. ápr. 25. 08:53
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Elozo vagyok. És a 6 honapos igazolvanyt meg se lehet hosszabitani.
2021. ápr. 25. 08:56
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Én nem tudom mi van abban az oltásban, de inkább kihagynám köszi, tudjuk mennyire a barátunk a gyógyszeripar, konkrétan kivesszük a pénzt a zsebünkből ha jól vagyunk xd
2021. ápr. 25. 10:32
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
Zsebükből*
2021. ápr. 25. 10:32
 15/19 anonim ***** válasza:
57%
Ők jót akarnak nekünk hisz mi érdekük volna bántani bennünket?!🤭A céljuk hogy egészségesek legyünk és nem is a lóvé áááááá dehogyis hová gondoltok😉
2021. ápr. 25. 11:00
 16/19 A kérdező kommentje:

A kérdésre senki nem válaszolt.. mit jelent a védettségi igazolvány?

Első oltást már megkaptam? Vagy megkaptam már mindkettőt?

2021. ápr. 25. 17:53
 17/19 anonim ***** válasza:
61%
Csak a jóég tudja mimindent kaptál már meg, ha odanyújtottad a karod..
2021. ápr. 26. 22:54
 18/19 anonim ***** válasza:
61%
Mindenesetre részvétem, és nem kívánok lélegeztetőgépet
2021. ápr. 26. 22:55
 19/19 anonim ***** válasza:
61%
Érdekesség, hogy a szakértők nem találtak összefüggést a vírusban való érintettség és az oltásellenesség között – oltásellenesből nem lesz nagyobb eséllyel oltáspárti az, aki átesett a víruson. A TK kutatásaiból az is kiderült, hogy nem igazán van átjárás a két csoport között.
2021. ápr. 26. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!