Megnyitottak a teraszok és hétágra süt a nap. Ki ne menne ilyenkor, miért ne használná ki?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 11:50
11/20 anonim válasza:
Ezer bocsánat de miért kell lepontozni azt, aki normálisan válaszolt a kérdésre, de nem azt mondta, hogy nem érdekel, nem megyek teraszra?:D komolyan néha olyan szinten dedó ez az oldal.
Akkor izé, én se megyek teraszra, ki se dugom az orrom a lakásból, így jó?
12/20 anonim válasza:
Évek óta nem voltam kiülős teraszon és most sem megyek. Jelenleg a Normafánál túrázunk és pihenünk. Nekem ez sokkal nagyobb élmény mint a kocsmázás, mozizás...
13/20 anonim válasza:
"Egyesekre ráférne itt némi szocializálódás :D" Rád meg a jó modor tanítása...nagyon jó társaság és kedves ember lehetsz, ha felteszel egy ilyen passzív-agresszív kérdést, aztán meg gúnyolódsz a válaszolókon. Az ilyen kötekedők miatt szoktam el a társaságba járástól.
14/20 anonim válasza:
"Akkor izé, én se megyek teraszra, ki se dugom az orrom a lakásból, így jó?" Igen, csak ez létezik, más alternatíva nem. Terasz vagy otthoni remeteség. Viccet félretéve itt azért is lepontoznak, ha azt írod banán.
16/20 anonim válasza:
Én csak nem értem miért kell ezt különválasztani.
Imádok túrázni és a természetben lenni, rendszeresen járok is. És igen, szeretek beülni meginni egy sört pár barátommal, és örülök, hogy most újra lehet. Nem azt mondom, hogy az a nagy buli es társasági élet, de nekem spec. egy jó kikapcsolódás, ugyanannyira, mint egy kirándulás, egy biciklitúra vagy egy szigetkör.
Ja, és banán.
17/20 anonim válasza:
Aki kellően felelőtlen ehhez, menjen, de nem kellene megmagyarázni, hogy ez milyen jó buli, - mert nem az!
18/20 anonim válasza:
12: és onnan is ezt a sz@r oldalt nézegeted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!