Nagyon ciki dolgot mondtam munkahelyemen egy vendégemnek, nagyon ég a fejem. Mit tegyek? 😂
Figyelt kérdés
Oké, tudom már semmit, majd dolgozik az idő és később talán megemésztem, de nem is válaszolt rá, csak kínosan mosolygott a hátralévő időben, annyira ciki. :D Veletek fordult már elő hasonló?2021. ápr. 23. 11:20
1/10 anonim válasza:
Milyen munkahelyen dolgozol? Mert nem igazán tudok ilyen helyzetet elképzelni.
2/10 anonim válasza:
Mondjuk ha leírnád mit mondtál segíthetnénk...
3/10 anonim válasza:
velem már történt ilyen, elég ciki volt...
4/10 anonim válasza:
Én pont ugyanazt mondtam a vendégnek, mint a kérdező. Égés volt.
5/10 anonim válasza:
Ha a vendégednek van elérhetősége, hívd fel telefonon és kérj bocsánatot a sületlen megjegyzésedért, ez a minimum! A helyedben kiengesztelném, mert két-három ilyen megjegyzés és nem marad vendégköröd.
6/10 anonim válasza:
Ilyesmi bárkivel előfordulhat, nyugi. Én vendéglátásban dolgoztam, hidd el voltak gázos pillanatok.
Akármit mondtál, lényegtelen, felejtsd el. Az ügyfeled valszeg már rég elfelejtette.
7/10 anonim válasza:
"később talán megemésztem"
A vendégednek kell megemészteni, nem neked!
Elvégre ő fizet a szolgáltatásért, cserébe megkap egy hülye megjegyzést és még (kínosan) mosolyogni is képes.
8/10 anonim válasza:
Velem még nem fordult elő. Először meggondolom, hogy mit mondok ki.
9/10 anonim válasza:
Óóó, ha tudnád hányszor égtem már be én is a vásárlók előtt...
10/10 anonim válasza:
Kivancsi vagyok mit mondtal! Elmeseled? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!