Igazságos kiközösíteni az egészséges embereket?
Én nem kívánom más ember halálát.
Viszont az megérdemli a betegségeket, aki nem foglalkozik minden egyes nap saját testi és lelki egészségével, hisz ő döntött így, hogy nem foglalkozik vele, tehát ez az ő egyéni felelőssége, amit viseljen tettei után.
A mondás is úgy tartja, ha nincs időd az egészségre, majd lesz időd a betegségre.
# 62
Az emberek többségének nincs ideje például sportolni.
Viszont rengeteg eset van, amikor az ember nem tehet krónikus betegségekről. Tapasztalatból tudom, hogy nem értik meg azok, akik egészségesek, de ha a genetika vagy a környezeti tényezők úgy döntenek, akkor majd meglátják.
Sportolok heti 3-4 órát (amíg tart a H.O. és a távoktatás, utána nem lesz rá időm), szedek magnéziumkészítményt, omega3-at, D-vitamint, néha C-vitamint is, tölcsérrel magamba tömöm a zöldségeket, gyümölcsöket. Viszont tudom, hogy ez nem minden. Mellesleg több krónikus betegségem is van.
28/N
“ És milyen szinten van az, aki más halálát kívánja?”
Nem kívántam. Nem vagy tisztában a szó fogalmával ezek szerint. Sőt szeretném, hogy igazad legyen. De sajnos nagyon sok gazdasági érv ellene szól.
Neked fogalmad sincs a fertőző betegségek terjedéséről.
Azt hiszed, egy egészséges ember nem kaphatja el a vírust? Hogy a vírus megijed, és nem bújik bele egy egészséges ember orrába?
Biológia órán nem figyeltél eléggé.
# 65
A pénzéhes reklámok átmosták az emberek agyát. Úgy képzelik el az immunrendszert, mint ami egészséges(ebb) életmód és vitaminok szedésének hatására "erős" lesz, ezért kevesebb fertőzést kapnak el és azok enyhébbek lesznek. Egészségtelen életmód hatására pedig "gyenge" lesz, több fertőzést kapnak el és azok durvább lefolyásúak lesznek.
Azonban ha az ember elkezd utánaolvasni az immunrendszernek, akkor megtanulja, hogy a fenti a legkevésbé sincs így.
Csak a Béres csepp, a grapfuitmag-kivonat és egyebek gyártói is meg szeretnének gazdagodni, ennyi.
“ A pénzéhes reklámok átmosták az emberek agyát. ”
Egyetértek. Mekkora pénzek forognak, amikor a rádió, tv, boltok, plakátok, minden csak azt tolja, hogy korona korona korona. Nincs híradó, nincs reggeliműsor korona nélkül, és oltásreklámmal. Egyes agymosottak már odáig mennének, hogy katonai diktatúrának is tapsolnának.
Csakhogy virulógusok és orvosok kutatják a poszt-COVID-ot, meg hogy mitől függ, kinél lesz súlyos a betegség, hogy milyen pusztításokat csinál a fertőzést túlreagáló immunrendszer.
Az eredményeikről, reprezentatív kutatásaikról cikkeket közölnek le.
Nevetséges dolog nem hinni nekik.
Az agymosott te vagy. Facebook-agymosás áldozata.
Mi többiek csak felfogjuk, mennyire komoly a szitu.
Persze, a vakcinagyáraknak jól jön a váratlan bevétel, de ők csak kihasználták az előállt (vírus)helyzetet, amire más megoldás amúgy sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!