Igazságos kiközösíteni az egészséges embereket?
19.
Vagy az oltott nem lehet fertőző és beteg?
Azért, mert valaki nem oltott, attól még lehet 100%-osan egészséges, mint pl. én is. És engem, mint egészséges állampolgár hátrány ér, hogy nem veszek igénybe valamit, ami nem kötelező, és emiatt nem mehetek uszodába se.
A nyájimmunitás kialakulásáig nem lehet nyitni. Enyhítésül megoldás lehet erre, hogy aki védett, azt engedik ide-oda.
Aki nem oltat, az késlelteti a nyájimmunitás kialakulását. Minél tovább húzódik a járvány, annál több a mutációk kialakulásának lehetősége, köztük akár halálosabbaké is.
Az oltás nem tegnapi technológia. Már létező technológiákkal gyártották le, szinte csak a vírus / annak alkotóelemei újak csak benne. (Jó, nyilván leegyszerűsítve.)
Mégis MI lenne a hosszútávú hatása?
Tavaly tavasz óta folyamatosan vizsgálják a fertőzésen átesetteket, kutatásokat végeznek és azt találták, hogy az átesettek nagyon jelentős részénél alakul ki szívizomgyulladás (ez akár tünetmentes is lehet, így fertőzés után vizsgálatot követően kellene folytatni a sportot), krónikus fáradtság, tompaság, koncentrációs nehézségek.
Továbbá ez a vírus a lefolyását és a halálozását tekintve is sokkal veszélyesebb a fiatalabbakra is, mint a szezonális influenza, a hörghurutok, náthák.
Én brutál kevés egészséges embert ismerek. Ha ekkora mellénnyel állítjátok, hogy egészségesek vagytok, akkor gondolom semmi folyamatos kellemetlen tünetetek nincsen, ezen felül rendszeresen jártok vérvételre, nincs magas koleszterinetek, vércukrotok rendben, a vérnyomásotokat rendszeresen ellenőrzik és rendben is van.
Miért olyan hihetetlen számodra, hogy még léteznek egészséges emberek ebben az elhízott, beteges országban?
2019-ven voltam vérvételen, tökéletes volt az eredmény. Semmilyen alapbetegségem sincs. Igen, létezik ilyen, jobb, ha elhiszed.
24
Egy vékony ember nem lehet krónikus beteg? 😁
“ Mégis MI lenne a hosszútávú hatása?”
Volt idő, hogy az amalgám tömésről is így gondolták. A fogorvosom mondta, hogy elfogadott és hátsó fogaknál ezt fizeti a biztosító, de szép lassan mérgezi a szervezetet.
Sokan jönnek azzal, hogy kiürül az oltás pár hét alatt a szervezetből.
Csakhogy ugye ahogy kinéz, évi kétszer lehet hogy ismételni kell. Egyébként mindig fel fogja ütni a fejét a betegség.
Ha a bázis ugyanaz, és már ilyeb módon ki van tesztelve, akkor minden rendben. De tényleg így van?
Szerintem a bázis ugyanaz.
Nekem méregdrága magánban nem cserélték valamelyik amalgám tömésemet, mondván jó állapotú. Pedig eléggé rámennek a pénzre, viszont alapos és szép munkát végeznek.
Az amalgám körüli hisztinek is nagyobb a füstje, mint a lángja.
“ Egy vékony ember nem lehet krónikus beteg?”
Egy nem dohányzó is lehet tüdőrákos. Azért nem hinném hogy ettől kimondhatjuk, hogy a dohányzás az egyik fő okozója.
Egyébként vékony embernek is lehet ugyanúgy magas a koleszterinszintje (nekem pl az volt nagyon vékonyként is), lehet magas a cukra, a vérnyomása (ez a kettő pl Nagypapámnak, pedig vékony volt és amúgy nem evett sok édességet se), lehet asztmája, COPD-je, krónikus orrmelléküreg-gyulladása. Lehet gyenge az izomzata és nem teljesen jó a keringése, mivel nem sportol (akár abból a megfontolásból, hogy vékonyként minek!!!) stb-stb.
A legveszélyesebb az a feltevés, miszerint elhízott = beteges, beteges = elhízott . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!