20 év feletti lányok, akik már külön költöztek, milyen az élet egyedül? 24/L
Hát ha el tudod intézni, akkor csináld. Max. visszaköltözöl haza, semmit nem veszíthetsz. Anyád félelmei pedig ne akadályozzanak meg. Ez a te életed, nem? Egyszer meg kell tanulnod élni egyedül, ő meg örökké féltene talán. Ha meg bénázol, majd belejössz. Így működik a felnőtté válás...
Én 19 évesen költöztem össze egy lánnyal, és bénáztunk, elszórtunk egy jó összeget, mert figyelmetlenek voltunk. De idővel megtanultuk beosztani, korán felnőttünk. Sokkal nagyobb szabadság, nagyon élveztem, hogy az van amit akarok, amikor akarom. Nem zaklat senki semmivel. És ez a normális. Otthon meg zaklatnak minden hülyeséggel, és már megszokod, és rájössz, hogy egyedül mennyire nyugodtabb és tiszább az élet. Nem lóg rajtad egyik szülő sem a rögeszméivel.
Már azóta vissza kellett költöznöm sajnos, de nagyon várom, hogy ismét el tudjak menni.
Ha érdekelnek a konkrét részletek, mert annyira kíváncsi vagy, egy hangüzit küldök privátban és elmondok pár dolgot, mik a buktatók, és mi az, amire nem számítottam. Ha nagyon érdekel.
Na végül sikerült elköltözni?
Azért ne hagyd, hogy a szülők megfojtsanak a "szeretetükkel" - sajnos enyémek is ilyenek, tudom milyen ez. De muszáj meghúzni a határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!