Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az normális, h még a mekis...

Az normális, h még a mekis munkára is felkészülök, amiből csak lehet? 😅 Ki hogy kezelte mikor jelentkezett egy ilyen állásra diáként?

Figyelt kérdés

Tanulom, hogyan lehetnék gyorsabb a gondolkodásba, hogyan kezeljem a szorongásaimat, legyek talpra esettebb stb. A lehető legtöbb önfejlesztésbe bele megyek.

Tanulom a menüt, szabályzatott és számolni, h a kasszánál ne rontsam el (eszméletlen rosszul és lassan)

És még lesz egy jó pár dolog sztem. Én naon parázok, h még ezt sem fogom tudni jól megcsinálni. Na meg persze, mert majd egyre feljebb akarok menni.

2021. ápr. 21. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Hát szerintem kicsit túltolod, ez csak egy mekis diákmunka, és nem a Wall Streeten vagy pályakezdő bróker xD De ha te nem sajnálod ilyenekre az időt, és nincs jobb dolgod, akkor nyugodtan, csak szerintem bent ne dicsekedj el a többieknek ezzel, mert nyominger strébernek fognak nézni.
2021. ápr. 21. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
24%

Valahol mindenkinek el kell kezdeni és ha már a kezdő munkahelyekre ilyen lelkesedéssel készülsz, később csak előnyödre válhat. Nem törvényszerű, hogy azért, mert nem a Wall Streeten vagy pályakezdő bróker, attól még tojni kell nagyívben az alapokra és csak a minimumot teljesíteni.

De ja, azért ezzel ne nagyon dicsekedj ott a melóhelyeden, mert ez még nem az a szint, ahol a szorgalom és a felkészülés elismerést és tiszteletet eredményez feléd a többiek szemében

2021. ápr. 21. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:

A mekis munka nem olyan, hogy egyből betesznek a kasszába. Vannak külön területek, amikre külön betanítanak. Lehet, hogy azzal kezdesz, hogy az étteremrészt, tehát ahol a vendégek vannak, takarítod, akkor aznap elmondják, hogy mire kell figyelni, melyik tisztítószert használd, hogy töröld le az asztalt... De az is lehet, hogy első nap krumplit sütsz, vagy a szendvicstalpakat karamellizálod..., de akkor is ugyanúgy elmondják, megmutatják, hogyan csináld, néhány órán keresztül nem is csinálhatsz új munkát egyedül, valaki ott van melletted és figyel rád, besegít, ha kell. És ugye addig nem hagynak egyedül dolgozni, amíg rendesen be nem tanítanak adott munkára.

Aztán persze ha krumplira és takarításra is betanítottak már, akkor lehet, hogy azt mondják két óra krumplisütés után, hogy most menj ki, és tedd rendbe az éttermet, aztán gyere vissza.

DE. Az jó, ha felkészülsz, hátrányodra nem válik.

2021. ápr. 21. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom, h ez nem tiszteletre méltó szakma, de nekem nincs jobb jövőképem. Kihaló szakmát tanulok és nem tudom mi másra lehetnék még alkalmas. Alig ismerek menő szakmákat.
2021. ápr. 21. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!