Ad aggodalomra okot az, hogy az emberek fegyelme és türelme érezhetően/láthatóan gyengült, a parkok, partok tömve vannak maszkot nem viselő emberekkel, rengeteg házibuli van és valószínűleg elszabadul a pokol, ha nyitnak a teraszok?
Én pl édesanyámat féltem. Már idős, nekem már csak ő maradt, és nem szeretném elveszíteni.
Ledolgozta az egész életét 14 éves korától fogva, felnevelt két gyereket hatalmas szeretetben, eltemette a férjét, megharcolt a rákkal, nem szeretném ha most mások agyatlan felelőtlensége miatt elveszíteném. Úgy gondolom, ez érthető.
Nem tolom másokra. Én betartok mindent, és szerintem mindenki mástól is elvárható. Mindenkinek vannak idősebb családtagjai akiket szeret, ez egy közös érdekünk hogy mindenki megússza ép bőrrel és minél előbb kikeveredjünk belőle.
Volt egy botrány a városomban, amikor még szigorú karantén volt, egy egész család vígan járkált vásárolgatni együtt, miközben a lakásuk ajtaján volt a piros matrica, mert pozitívak voltak. Ha az ilyesmi felháborít akkor én vagyok a hülye? Örülnöm kéne neki hogy esetleg valamelyik családtagom épp utánuk fogja meg a bevásárlókocsit és eljut a vírus édesanyámig akit annyira próbálok megóvni tőle?
Egyedül sajnos nem tudom megóvni amíg ilyen esetek vannak. Én hiába tartok be mindent, ha más nem.
Ez a társadalmi felelősségvállalás. Én is betartok mindent hogy se az én édesanyám ne kapja el, se másoké, és ennyit várok el másoktól is. Csak annyit amennyit én is megteszek. Nem valami olyan dolgot várok el amit én magam nem tartok be.
Semmi olyan szolgáltatást nem veszített senki, ami nélkülözhetetlen lenne.
Vendéglátás és éttermek? Lehet kaját rendelni, vagy főzni.
Konditermek? Lehet edzeni a parkban is, vagy otthon
Szórakozóhelyek? Részeg hányadék fertő, semmi értelme, ki sem kellene nyitni.
MINDENT megtehetsz most covid alatt is, mint azelőtt, ami az általános életvitelhez szükséges.
Azokkal mi van, akiknek ezek a helyek jelentették a megélhetésüket? Másrészt szerinted minden edzőnek megvannak a konditeremben látható eszközök? Én például járok úszni, azt most hol és hogyan oldjam meg, ha belvárosban élek? Ez csak egy példa, hátha megérted, hogy mire gondolok.
Egyébként szerintem a foci felesleges, mégis vannak meccsek - miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!