Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tudnám kideríteni ki...

Hogy tudnám kideríteni ki hagyja rendszeresen sz*rosan a vécét?

Figyelt kérdés

Csak mert úgy szólnék neki, mert nagyon zavaró. Munkahelyen.

Kis cég vagyunk, szóval annyira nem lehet nehéz kideríteni.

Én (35/N) nem vagyok az fix, rajtam kívül még négy kolléganőm van, aki viszont lehet. Van egy idősebb titkárnő, de őt kizárom mert csak 4 órásban van és jellemzően 11-re, délre jár, amikor már úgy találtam néhányszor a budit.

Van egy 30 körüli, meg két 25 év alatti, körüli. A harminc körülivel jóban vagyok, vele beszéltem is a dologról, ő is azt mondta nem tudja ki lehet, észlelete már ő is. Szóval feltételezem hogy nem hazudik nekem.

A két fiatal lány pedig teljesen igényesnek tűnik, külsőre legalábbis biztosan. El nem képzelnék valamelyikükről ilyet pedig esélyes hogy egyikük a hunyó.

2021. ápr. 19. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
XD
2021. ápr. 19. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod kideriteni csak ki kell adni egy kozlemenyt hogy a budit nem kell szarosan hagyni es biztos a tettes is elolvassa :)
2021. ápr. 19. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Tuti hogy csak lányok használják a vécét? Nálunk ha foglalt a férfi akkor simán bemennek a nőibe.
2021. ápr. 19. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Írj ki valami frappáns backdoor message-t... :DDD
2021. ápr. 19. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik gyanúsítottad után leellenőrzöd! :D

vagy kiírod ezt:

[link]

vagy ezt:

[link]

2021. ápr. 19. 13:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Mivel összesen 3 férfi kolléga van, közülük is az egyik állandó home office-ban, ezért tuti hogy nem férfi szökik be. Meg azt észrevette volna már valaki hogy a nőibe jár egy férfi.
2021. ápr. 19. 13:10
 7/9 Tepfal ***** válasza:
100%
Ha ennyire kevesen dolgoztok ott, akkor vesd fel olyankor, amikor mindenki ott van. Elég annyit mondani, hogy "Lányok, néha nagyon gedva állapotban van a vécé, figyeljünk rá oda kicsit jobban". Jó, ha ezt olyankor mondod, amikor tényleg olyan volt, így valószínűleg magára ismer a tettes és elszégyelli magát. Ne kérdezd meg, hogy ki volt, ilyesmit nagyon ciki felvállalni, úgysem érsz el vele semmit. Ha ezután még mindig előfordul, akkor tegyél ki cetlit - én a vécé lehúzója mellé ragasztanék először egy kedves üzenetet - pl. "Ne felejts el ellenőrizni a kagylót sem:)" vagy valami hasonlót. Ha ez sem válik be, én szólnék a főnöknek, hr-esnek (ha van ilyen esetleg).
2021. ápr. 19. 13:12
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem olyan egyszerű leellenőrizni mert a két kiscsaj másik szobában vannak, igy nem látod hogy mikor merre mozognak. :)

2021. ápr. 19. 13:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem rossz ötlet. :)

2021. ápr. 19. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!