Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon ciki helyzetbe hoztam...

Nagyon ciki helyzetbe hoztam magam?

Figyelt kérdés

Történt múlt év végén kaptam egy telefonszámot az ismerősös ismerősétől, aki egy ismert ügyvéd, adott egy tel. számot hívjam fel, tud melót, felhívtam, mondta, hogy majd visszahív pont keresik a másikon, nem hívott, én sem, ennyi volt.

Most, találtam a hírdetések között egy telefonszámot, úgy emlékeztem, hogy ő az,fecsegtünk 4 percet, mondtam, hogy én beszeltem múlt év vegén önnel, csak nem hívott vissza, mondtam, hogy a xy ügyvédtől kaptam meg a számát az apján keresztűl. Erre mondta, nem ismeri. Mondtam, "de hát az apukája ismeri, hát tudom, emlékszem".

Most meg hívom apát aki ismeri az ügyvédet rajta keresztűl a manus -akit hívtam- apját erre kiderül tök más a név.

Én meg találkozok vele a héten.

Érthető??.?.

Ez qurva ciki! Mert pont a konkurenciája. Most ebbe jól belehúztam magam... mindig is én voltam aki sosem ismerősök alapján akart munkát , lett ez a munkanélküliség és elővettem ezt a kártyát, ami most pofán csapott. Megérdemeltem. Hogyan jöjjek ki ebből? Sül a pofám.. kis póruljárt posztkomcsinak érzem magam.

2021. ápr. 19. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, MIÉRT akarsz vele találkozni!

Ha ügyvédként van rá szükséged, akkor döntsd el, apád ismerösét akarod megfogadni, vagy a konkurenciát - ha az elsö mellett döntesz, a másikat mondd le.

2021. ápr. 19. 10:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Munka, állása jánlatra jelentkeztem, de múlt évben -mint kiderűlt - másik céghez "fű alatt" adták meg a tel.számot, tudjátok " hallod, keres embert a Tibi, jó haver, hívd fel".
2021. ápr. 19. 10:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Teljesen meg vagyok zavarodva, ilyen "Békéscsaba mentők" feeling.
2021. ápr. 19. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha találkoztok, akkor azt jelenti, hogy szimpi voltál telefonban.

Menj el az interjúra, a közjátékot nem kell említeni, viselkedj úgy, mint bármilyen interjún tennéd idegenekkel - mert hát az is.

Ha szóvá teszi a dolgot, akkor lehet magyarázkodni, hogy elnézést kérsz, összetévesztetted valakivel, de magadtól felesleges. (Nem hiszem, hogy felhozná amúgy.)

Ha felvesznek és beválsz, utólag kollegákként már lehet anekdotázgatni a dolgon, hogy haha, mennyire ciki volt.

2021. ápr. 19. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom azt hiszem ertem a dolgot de szerintem ez egyaltalan nem ciki. Összekevertél 2 telefonszamot. Vegul nem is ismerettseg reven kapsz munkat. Bar nem ertem miert kell azt ennyire szegyelleni, akinek van lehetosege, en is szivesebben alkalmaznék egy ismerost akinkw van jo referenciaja, es ha nem valsz be attol meg ugyan ugy kirugnak, kell dolgozni... Szerintem tul reagalod, ne gorcsolj ezen ennyit, a posztkomcsi dolog meg hogy megerdemelted nem tudom hogy jott semmi bűnt nem követtél el ami miatt szegyenkezned kell, egy ismerosod altal ajanlott munkara jelentkeztel, semmi ciki nincs ebben. Az hogy osszekeverted oket lehet most kellemetlen de sztem nyilvanvalo h tobb helyen is keresel allast.
2021. ápr. 28. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!