Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sírtatok már olyan helyzetben,...

Sírtatok már olyan helyzetben, ahol nagyon nem kellett volna és nagyon ciki volt?

Figyelt kérdés
Pl különtanár előtt, vezetés oktató előtt, nyilvános helyen, munkahelyen, suliban, hivatalos ügyintézés közben, stb. Mit csináltatok?
2020. szept. 3. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Lakáseladáskor, amikor a szerződést aláírtuk, elkezdtem könnyezni. Kényszerhelyzett vitt rá az eladásra és a bizonytalanba kellett belevágni. Nem vette ki túl jól magát, tekintve, hogy örülni kellett volna, hogy volt vevő. De hát mit lehet tenni? Gyorsan elhagytam a helyszínt.
2020. szept. 3. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudok ilyet elképzelni. Az általad leírtak rossz példák.
2020. szept. 3. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Amikor 14 évesen anyám nagy balhé után elcipelt levágatni a hajamat, mert neki nem tetszett hogy hosszú. Ott ült a széken mögöttem és dirigált a fodrásznak hogyan vágja le. Akkor elsírtam magam. Nagyon szomorú szitu volt.

A második amikor új husiként engem küldtek el leépítéskor az első munkahelyemről. Nem tudtam hogyan tovább, nem volt B tervem, egyedül tartottam el magam albérlet mellett.

-Amikor eladósodtam végleg, összeomlott minden. Egy barátommal telefonáltam épp a vasútállomáson, vártam a vonatot. Ott a padon telefonálás közben zokogtam neki.

2020. szept. 3. 19:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Aki szt nem jók a példák: ezek reális helyzetek...megtörtént esetek. Van, ami velem, van, ami ismerőssel történt.
2020. szept. 3. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Buszon, munkahelyen, utcán, boltban. Napok óta ez megy, és nem tudok vele mit csinálni, nem tudok nem bőgni. Iszonyatosan kellemetlen
2020. szept. 3. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Második forgalmi vizsgám volt, akkor már tényleg magabiztosan vezettem, mondta az oktató is ne izguljak... Olyan feladatot húztam, hogy egy ívben forduljak meg. Meg is csinàltam, mentem tovább. Hirtelen szólt a vizsgabiztos, hogy álljak le jobb oldalra, cseréljek helyet az oktatóval. (Nem engedtem ki magam elé 2 kocsit akik szembe àlltak velem, gondolom nem vettem figyelembe egy táblát) Nem tudtam mit rontottam el, úgy rámjött a sírás, hogy míg vissza nem értünk a vizsgaközponthoz nem tudtam abbahagyni. A vizsgabiztos adott zsebkendőt a kocsiban. Lehet így nem ciki elolvasva, de azért utána szégyelltem magam.

N

2020. szept. 3. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sírni sírtam életem 22 éve alatt olyan helyeken, ahol mások is láttak/láthattak, de egyikre sem mondanám, hogy ciki volt, nem zavartam vele senkit.
2020. szept. 3. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
C jogsit tanultam akkor elsírtam magam egy felelevenített baleset miatt.
2020. szept. 4. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!