Félni a kiakasztott, száradó harisnyáktól? Nektek milyen nem szokványos félelmeitek voltak gyerekkorotokban?
Már nem is voltam annyira gyerek, mikor még mindig összeszorult a gyomrom, ha megláttam a szárítón lógó nejlon harisnyákat. Nem tudom, mi bajom volt velük, de múltkor valahogy eszembe jutott ez az amúgy rég elfelejtett hülyeségem és kiváncsi vagyok, van-e még valaki esetleg akire frászt hozták a száradó harisnyák :D
Vagy bármi más, ami szintén nem mindennapos, mármint hogy bárki is félne miatta.
Én nagyon sokáig féltem a hangszerektől. Egyszer álmomban egy furulya üldözött, és ilyen ilyesztő zenét játszott.
Illetve a zongorától is nagyon féltem. Pontosabban attól, hogy az a felhajtható része megeszik egyszer engem. Meg úgy összességében a hangszerektől, hogy maguktól kezdenek el játszani,és megtámadnak. Ez 5 éves koromtól 7 éves koromig tartott.Miután már egy éve zenesuliba jártam (volt ilyen ovisoknak is, mivel mellettünk volt a zenesuli) akkorra elmúlt ez a félelmem, mert megbizonyosodtam, hogy nem fognak életre kelni a hangszerek.
Jaj, illetve még egy dolog. Nem pont féltem tőle, de nem szerettem.
Mikor kicsi voltam, és anyukám elkezdte énekelni a "Nyuszi ül a fűben" című dalocskát, mindig elkezdtem sírni a résznél, mikor az volt, hogy "...nyuszi talán beteg vagy...". Anya elmondása szerint nem kevés idő kellett neki, mire rájött, hogy miért sírok ezen a dalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!