Mit szólnál ahhoz, ha az egyik barátnőd terhes lenne a volt barátodtól?
Figyelt kérdés
Megváltozna ez miatt a viszonyotok?2021. ápr. 17. 01:50
21/29 anonim válasza:
#20:
Szerintem ő maga se tudja, mi a francot akart ideböfögni.
22/29 anonim válasza:
ez miatt helyesen: emiatt. De mi az, hogy az egyik barátnőd? Sok barátnőd van egyszerre? Vagy csak lány haver az illető? Ha lány haver, akkor nem szólnék semmit, ha a (volt?) barátommal járna, ill. ha terhes lenne tőle. De miért volt barátom?
24/29 anonim válasza:
Semmit. Volt barátom életéhez semmi közöm.
Ha később egymásba szeretnek egy barátnőmmel, ahhoz sincs közöm. Legyenek boldogok.
25/29 anonim válasza:
Ha a barátnőm terhes lenne a volt barátomtól, aki volt... Szóval nem barát...Esetleg haragos akkor szar lenne! Ha az egyiktől...Ahogy írtad pl lenne 3-4 akkor lehet nem viselne meg annyira...Max a becsületembe hogy a háremembe bele keveredett valaki...Legyen annyi örömbe...
26/29 anonim válasza:
Az exemmel haragban váltunk el (konkrétan fizikailag bántalmazott, amikor eljöttem onnan), és a kapcsolatunk alatt is voltak olyan húzásai, meg utólag is derültek ki róla olyan dolgok, hogy összeteszem a két kezem, hogy végül meg tudtam szabadulni tőle, úgyhogy ha valamelyik barátnőm vagy ismerősöm gyereket várna tőle, csak sajnálnám szerencsétlen nőt és remélném, a gyerek legalább nem örökli az ex agybajait.
27/29 anonim válasza:
Nézd meg a celebeket! Már szinte az összes keresztül-kasul összejött, szétvált. Egyik sem tud úgy interjúsorozatot csinálni, hogy valamelyik exével és annak új párjával kedélyesen ne kelljen elfecserésznie.
Vagy olyan is akad, akinek a két exe kiváló barátnők lettek.
28/29 anonim válasza:
megcirogatnám a buksiját és megdicsérném.
29/29 anonim válasza:
Tekintve hogy volt barátom, semmit. Hajrá és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!