Lehet én leszek az egyetlen, de én nem ölném meg. Természetesen helytelen, amit tesz, nem arról van szó, de nem ölném meg.
2021. ápr. 14. 21:54
22/31 anonim válasza:
Én biztosan elásnám.
Az igazságszolgáltatásunk kalap szar.
Egyik lány rokonom mellett megállt egy autó egy fogyatékos felnőtt férfi akarta berángatni a kocsiba, de nem sikerült neki, az apja érte ment, bementek rendőrségre. A rendőrségen találkoztak még 4-5 másik lánnyal akik ugyanezért voltak bent.
Az illetőt elfogták, de nem lett semmi. Értelmi fogyatékosként nem vonható felelősségre, vidáman éli az életét és rettegjen minden normális ember...
2021. ápr. 14. 21:58
23/31 anonim válasza:
Azért azt aggasztó látni hogy mennyi potenciális gyilkos él közöttünk...
2021. ápr. 14. 22:05
24/31 anonim válasza:
23. Szerintem az az aggasztó ha van ember aki nem akarná megölni. Főleg ha pedofil és még kislány mikor eroszakolja.
2021. ápr. 14. 22:12
25/31 anonim válasza:
Abban mi az aggasztó, ha van, aki nem akar gyilkolni?
2021. ápr. 14. 22:16
26/31 anonim válasza:
Megkínoznám és megölném!
Aztán lelépnék az országból családdal együtt.
Ilyen pondrónak nincs helye a társadalomban.
2021. ápr. 14. 22:17
27/31 anonim válasza:
Hát en a 63 kilommal nem nyulnek hozza, (ha erosebb lennek, akkor se olnem meg) de tuti hogy feljelentenem.
Meg amugy irjak sokan, h hirtelen felindulasbol megolnek. Es akkor mivan ha az eroszakolo meg hirtelen felindulasbol teged ol meg? Mert mondjuk erosebb? Na mindegy.
2021. ápr. 14. 23:06
28/31 anonim válasza:
Dehogy ölném, miért ölném meg? Főleg ha nem velem tette? Erre van az igazságszolgáltatás. Viszont sokkal keményebben büntetném, nem néhány évre.
2021. ápr. 15. 13:02
29/31 anonim válasza:
Szerintem ennyire gyenge hímek ne szaporodjanak. Az ilyen ha a szeme láttára ütik agyon a gyereket akkor se tenne semmit, csak hívná a 112. Nagyon nevetségesek vagytok.
2021. ápr. 15. 13:32
30/31 anonim válasza:
Ja bocs nem is, hivja a 112 és közben sírva fakad. Brühühü, brühühü.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!