Ki ölné meg a pasit akiről kiderült hogy megerőszakolta a lányod?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 20:54
11/31 anonim válasza:
6 nem tudom hogy tudod e hogy hányan lesznek később öngyilkosok akiket nemi erőszak ér mert nem tudják feldolgozni a történteket vagy éppen magukat hibáztatják. Vagy éppen magába az nemi erőszakba halnak bele mert annyira durvák velük. Én simán kiherélném ha valaki ilyet csinálna és tudnék róla
12/31 anonim válasza:
11: és ha öngyilkos lesz valaki, mert megerőszakolták én meg megölöm azt, aki megerőszakolta, akkor ennek a körnek mikor lesz vége? Így lesz két halott meg egy gyilkos. Az erőszaktevőket el kell zárni, de erőszakkal erőszakra válaszolni egy spirált szül, aminek sose lesz vége. Az pedig kapjon segítséget, akit nemk erőszak ért, hogy minél jobban fel tudja dolgozni a traumát.
13/31 anonim válasza:
7-es! Igazságszolgáltatás nincs, jogszolgáltatás van.
Ha közben kapnám el, akkor biztos, hogy agyonverném, ha utólag kiderülne, akkor nem tudom. Lehet, hogy "öngyilkos" lenne.
14/31 anonim válasza:
Figyelj az a te véleményed ez pedig az enyém. Én biztos nem tűrném és nem csak "megmondanám neki a magamét". Ahogy valaki írta a rendőrség nagyban szarik az ilyen esetekre sajnos
15/31 anonim válasza:
Ha hozzányúlnátok, valószínüleg már tizenéve kint lenne és erőszakolná tovább a lányotok, miközben ti még mindig a sitten ülnétek..
Ez az új világrend.
16/31 anonim válasza:
Ha hozzányúlnék, akkor max. vakondot erőszakolna.
17/31 anonim válasza:
Nem ölném meg, mert megkínoznám. Elrabolnám, egy bunkerben pedig évekig élne még, ahol minden nap szenvedne, és már beleőrűlne a fájdalomba, mert olyat tennék vele. Én kislányomat nem bánthatná senki.
(valódi erőszakról van szó, nem arról h be rúgott a lány és félig hagyta, aztán rá jött hogy jajj mégse akarta)
18/31 anonim válasza:
Mert 17 akkor az nem erőszak? Ha a lányod iszik mert jólérzi magát és a pillanat hevében úgy gondolja hogy lefekszik valakivel mert bejön neki de aztán a srác nagyon durva vele és mondja neki hogy álljon le mert fáj? Akkor az nem számít erőszaknak?
19/31 anonim válasza:
Valószínűleg sose lesz gyerekem még nőm se volt soha szóval kicsi az esélye. De egyébként igen ki csinálnám valószínűleg. Ez még belőlem is ki hoznà az állatot. Aztán gó Thaiföld vagy akármi, gyerekkel feleséggel együtt. Viszont nem csak simán megölném sokat szenvedne nagyon. Amúgy a légynek se ártok de ha lenne gyerekem meg feleségem bármit megtennék értük.
20/31 anonim válasza:
De igen. De teljesen más skálán az. Az én lányom megtanítanám emberismeretre. De ha saját hibája miatt kerülne ilyen helyzetbe, a fiúnak nem ártanék úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!