Van olyan mondat, ami szinte bármin átsegít titeket az életben?
Minden, ami van, az Úrtól van.
(a lepontozás is XD )
"A bűntudat a múltban van, a félelem a jövőben."
Edith Eva Eger
"Bárki megbirkózik a győzelemmel, de csak a hatalmas viselheti a vereséget."
Rossz időkben ez vígasztal engem, jó időkben pedig úgysem kell olyan mondás, ami segítsen. :DD
Egyébként a "Semmi sem tart örökké." a boldogságban számomra elég lehangoló tudna lenni.
Én amikor szomorú vagyok, szinte mindig úgy érzem, hogy mindennek vége van számomra és én élem át a világ legnagyobb szenvedését, a legszerencsétlenebb, legnyomorultabb élőlény vagyok a világon. Gyakran úgy gondolom, hogy kár is volt megszületnem.
Viszont kárpótol cserébe az, hogy amikor boldog vagyok, olyan szintű örömöt érzek, hogy azt le sem tudom írni és akkora a boldogságom, mintha a Föld fölött járnék. Úgy érzem, hogy képes vagyok mindenre és minden elképesztő, csodálatos, gyönyörű, és szép és jó. (=
Mindkét állapot úgy tűnik számomra, mintha örökké tartana, így én ilyenkor nem tudnék abban hinni, hogy "Semmi sem tart örökké".
Na, de eltértem a témától, csak a válaszom első fele volt érdekes, adhattok érte egy félig hasznosat (habár a zöld kéznek jobban örülnék). XD
"B@ssza meg a k.urva anyja"
És leülök tf-ezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!