Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a 100 kg...

Miért van az hogy a 100 kg alatti embereket lehet csesztetni de a felettieket nem ?

Figyelt kérdés
Most mindenki kiakadt ezen hogy a Schobert Norbi beszólt a 100 kg felalettieknek. Vicces hogy azok durrognak akik fenn hangon mondják hogy 100 kg alatt nincs férfi, pont ők kérik ki maguknak a sértegetést mikor alapból az ilyenek sértegetnek, ráadásul ezzel is sértéssel reagálnak szóval semmi különbség nincs. A másik vicc hogy mutogatják a 118 kg-s The Rock fényképét, csak azt elfelejtik hogy ő edz, több sportban jártas és nem hájból van 100 kg felett.
2021. ápr. 13. 21:59
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Igaz
2021. ápr. 14. 08:06
 22/26 anonim ***** válasza:

Na most rohadtul nem mindegy ki mit ért férfiasság alatt. Egy 185-190 centis kigyúrt viking harcos aaaaaz férfi :D Ő bizony simán lehet 100 kiló.

A másik, hogy az én párom 170 centi, nincs 100 kiló, mégis túlsúlyosnak számít, pedig izom is van rajta. Amúgy dolgozik azon, hogy fogyjon még.

Valaki írta példának az MMA harcosokat, na azok is férfiasak, nincsenek 100 kiló mégis szálkásak, erősek, és van egy magabiztos kisugárzásuk.

De az ilyen ropifiúkat én nem tudom férfiasnak találni, mikor attól félsz, hogy az első szellő elfújja, de a 120 kilós hízókat se, akik Jabbaként terülnek el.

Szóval nagyon nem mindegy, hogy milyen a testalkat, a magasság, az izmoltság és a kisugárzás együttes hatása, mert a súly csak egy szám, ami a többi nélkül igazából nem mutat meg semmit, csak előítéleteket szül.

A nőknél is így van ez. Ha most csak annyit mondok, hogy 70 kiló vagyok, akkor a legtöbb ember fejében egy kicsit teltebb csaj jelenik meg, de ha azt mondom, hogy 180 centi vagyok és aktívan sportolok, izmos vagyok, akkor már egy egészséges arányos testkép jelenik meg. Szóval a számok mögötti előítéletekkel van a baj.

2021. ápr. 14. 09:08
 23/26 A kérdező kommentje:
Így van, csak tudod pont a 120 kilós Jabbák (akiket írtál ) beszélnek a férfiasságról.
2021. ápr. 14. 09:55
 24/26 anonim ***** válasza:
61%

Számomra az a durva, hogy Norbinak ez a sokadik agymenése, de még mindig egy ország reagál rá, miközben már a max 2. agymenése után el kellett volna temetni a médiában.

Mindenki ezerrel kommentál neki, de már korábban sem volt haszna. X hónap múlva majd jön az újabb hülyesége, és megint kezdődik előről.

2021. ápr. 14. 09:57
 25/26 A kérdező kommentje:
Ez is igaz, de az emberek még gázabbak. Besértődnek miközben alapból ezek a dagik sértegetnek másokat és arra reagált a Norbi.
2021. ápr. 14. 09:59
 26/26 anonim válasza:
Én vékony vagyok azért csesztetnek xd
2021. máj. 10. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!