Az emberek miért vannak megáldva a Moderna/Pfizer vakcinákkal? Vakcinasznobizmus?😃
"Általában az szokott problémát okozni, hogy covidos volt az illető, csak nem tudott róla."
Lehetne az a protokoll, hogy tesztelik, mielőtt oltásra megy.
"A halála után (!) csináltak tesztet a mentősök (előtte nem) ami természetesen pozitív lett. Persze hogy az lett, hát megkapta az oltást, könyörgöm."
Egyik oltás sem tartalmaz élő, fertőzni képes vírust. Sem a kínai, sem a Pfizer. Ha valakinek az oltás után pozitív a tesztje, az vagy előtte, vagy röviddel utána, a védettség kialakulása előtt fertőződött meg. Nem az oltástól, hanem egy másik fertőzöttől.
Sajnálom, hogy ez történt, de attól még nem kellene téves információkat terjeszteni.
19-es, én hiszek neked. Sajnálom, hogy ez történt. ☹️
Én is tudok több ilyen esetről. Nagyon szomorú, hogy beadják úgy az oltást, hogy előtte nem tesztelnek. Valószínűleg itt is az történt, hogy a rokonod tünetmentes fertőzött volt mikor megkapta az oltást. De az is lehet h aznap fertőződött meg.
Tartok én is az oltástól, mert sok ilyenről hallani. Nem hiszem, hogy maga az oltás veszélyes, viszont tesztelni kellene előtte.
De sajnos ebben az országban erre nincs pénz...
"Ezt mond a nagybátyámnak aki most halt bele az oltásba."
Hazudsz. És még helyesen írni sem tudsz.
"Én is tudok több ilyen esetről. Nagyon szomorú, hogy beadják úgy az oltást, hogy előtte nem tesztelnek."
Érdekes, nekem is több ismerősöm van, akik biztos forrásból tudják, hogy valaki így halt meg. De ha belekérdezek, semmi konkrétum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!