Valamiért nem jön össze soha semmi, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, bármikor eltervezek valamit az élet közbeszól. Úgy volt hogy kimegyek idén nyáron angliába a nővérem mellé, nem mert korona van. Elhatároztam hogy diákmunkázni fogok akkor nyáron, másfél hónapja keresek munkát és meg mindig semmi, elkezdtem az Ecdl vizsgám, 3bol 2 bukta, csinálhatom majd újra. Nem sajnáltatni akarom magam, csak éreztetni hogy nem a levegőbe beszélek. Mit kéne tennem? Hagyjam abba, mert majd alakul? Vagy próbáljak megjobban ragorcsolni? Kezdem en ezt feladni mostmar.. Lelkesen belevágok mindig mindenbe, és legtöbbször önhibámon kívül elromlik minden. Elegem van ebből.2021. ápr. 13. 11:53
11/11 anonim válasza:
Ne aggódj, sajnos vannak olyan időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden ellenünk van és minden összejött. De ezek a mélypontok/hullámvölgyek sem tartanak örökké, általában pont ezek után szoktak a nagyon jó dolgok történni, szóval nem kell elkeseredni.
Kicsit jobban nekifekszel az ECDL-nek, magán a vizsgán is figyelmesebb leszel és onnantól kezdve ezzel sem lesz gond. Szóval kitartást, és sok sikert a továbbiakhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!